Skip to content

twoday og UDI signerer milliardavtale: – Et viktig samfunnsoppdrag

Oct 9, 2023 3:46:10 PM twoday Press Releases

twoday og UDI signerer milliardavtale: Et viktig samfunnsoppdrag

twodays teknologer skal de neste åtte årene bistå Utlendingsdirektoratet (UDI) med å skape en digital grunnmur for fremtiden. 
 
– Vi brenner for å løse viktige samfunnsoppgaver med vår tech-kompetanse. Derfor er vi stolte av å få være med å videreutvikle en så fundamentalt viktig tjeneste for Norge i årene som kommer, sier Nicolai Svendsen, salgsdirektør i twoday Norge. 

Den omfattende avtalen har en forventet totalverdi på 2,1 milliarder over opp til åtte år, fordelt på to leverandører. Målet er å skape gode brukertjenester, effektiv saksbehandling og en digital grunnmur som ivaretar det fremtidige IT-behovet.  
 
– I twoday skal vi være langsiktige digitaliseringspartnere for våre kunder – og det får vi definitivt være her. I tillegg til å utvikle de etablerte systemløsningene, skal vi være innovative problemløsere når UDI skal modernisere sine eksisterende systemer, forteller Svendsen.

UDI: – Godt fornøyd med valget 

twoday skal levere på avtalens omfang sammen med konsulentselskapet Bouvet som underleverandør. De to selskapene har levert på flere tilsvarende avtaler sammen med stor suksess tidligere. 

Utlendingsdirektoratet er godt fornøyd med valget av nye digitaliseringspartnere.  
 
– Gjennom flere års samarbeid med selskapet, er vi godt kjent med verdien teknologene deres leverer. I konkurransen om de nye kontraktene har det vært viktig for UDI å finne partnere med god evne til å bygge og stadig forbedre utlendingsforvaltningens kompetanse, kapasitet og kultur for digitalisering, sier Dag Anders Brunstad, direktør for digitalisering i UDI. 

Viktig avtale i årene som kommer 
 
– Det er en viktig avtale for twoday. Vel så viktig som størrelsen på kontrakten, er den teknologiske kompetansen som kreves og UDIs posisjon i samfunnet. Teknologene våre får anledning til å jobbe med en kunde som har et enormt viktig mandat i samfunnet vi lever i, sier Nicolai Svendsen.  

Han trekker også frem betydningen av avtalen for videre vekst i twoday.  
 
– Avtalen bekrefter kompetansen og erfaringen vår innenfor offentlig sektor. Samtidig gir den forutsigbarhet og rom for at vi kan fortsette å vokse i årene som kommer. Og så det er ekstra gøy at vi vinner denne kontrakten etter å ha samarbeidet tett med UDI gjennom flere år. Det er et testament på at vi leverer verdi hver eneste dag. 
 

Om twoday 
twoday er en av Nordens største leverandører av virksomhetskritiske IT-løsninger, konsulenttjenester og datadrevne teknologier, med 2700 ansatte i Norden og Litauen. Tech-selskapet har rundt 500 medarbeidere i Norge, fordelt på kontorer i Oslo, Lysaker, Ålesund, Ørsta, Trondheim, Fredrikstad, Kongsvinger og Sandefjord. Administrerende direktør i Norge er Kristin Rotevatn Nyberg. For mer informasjon om twoday, besøk www.twoday.no 

 

Vil du vite mer?
Nicolai Svendsen 
Salgsdirektør i twoday 
nicolai.svendsen@twoday.com 
+4741574122

 

Relaterte artikler