Skip to content

Sanity CMS for full fleksibilitet

Sanity er en headless CMS-plattform,  som betyr at det gir stor fleksibilitet og omfattende funksjonalitet til hvordan innhold kan struktureres og presenteres. Dette gir brukerne muligheten til å strukturere og organisere innholdet på en måte som passer best for deres spesifikke behov, og å bruke det på flere forskjellige digitale plattformer.

Fordeler med Sanity CMS

1.

Fleksibilitet 

Sanity er en headless CMS-plattform, som betyr at brukerne får muligheten til å strukturere og organisere innholdet på en måte som passer best for deres spesifikke behov, og å bruke det på flere forskjellige digitale plattformer.

2.

Brukervennlig grensesnitt

Sanity har et brukervennlig og intuitivt grensesnitt som gjør det enkelt for brukere å legge til, redigere og publisere innhold uten behov for å ha spesielle tekniske ferdigheter. Grensesnittet er også visuelt tiltalende og gir en god brukeropplevelse, noe som kan øke produktiviteten og effektiviteten for brukerne.

3.

 Funksjonalitet og tilpasning

Sanity kommer med en rekke funksjoner som gir brukerne muligheten til å gjenbruke og organisere innhold på tvers av flere applikasjoner og nettsider, samt å forhåndsvise innhold direkte på nettsiden. Den gir brukerne muligheten til å tilpasse løsningen til deres spesifikke behov, ved å legge til egne datamodeller, eller ved å bruke det omfattende biblioteket med tredjeparts plugins og integrasjoner.

La twoday hjelpe deg med Sanity CMS


Vi leverer Sanity CMS med front-end rammeverket Next.js, som gir en optimal opplevelse både for publiseringsprosessen og sluttbrukeren. Med Next.js får dere en rask, søkemotoroptimalisert og sikker løsning som er skalerbar, og klar for å takle fremtidige krav og utfordringer. Vår ekspertise og erfaring med Sanity og Next.js gir dere også en tilpasset løsning som passer perfekt for deres behov og bransje. 

Det er viktig å velge en partner som forstår deres behov og kan levere en fleksibel og skalerbar løsning. Vi  twoday vil alltid være tilgjengelig for å gi deg den nødvendige støtten og veiledningen du trenger gjennom hele prosjektet. 

mann deltar i samtale 1500x

Våre kundehistorier

Kontakt oss

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe?

Torstein Ødegård portrett

Torstein Ødegard

COO, twoday Avento
torstein.odegard@twoday.com
966 29 911