Skip to content

twoday er offisiell Craft partner

Å være en offisiell Craft partner, betyr at vi er verifisert som en aktør med bred erfaring og detaljert kunnskap om Craft CMS. Vi gir deg skreddersydde, gode løsninger i en fleksibel CMS-løsning.

Craft CMS byr på noen fantastiske muligheter og er en eksepsjonell CMS å jobbe i for redaktørene som skal bruke løsningen. Vår rolle i et nettsideprosjekt er under panseret. Vi leverer alt det tekniske på prosjektet, og jobber sammen med dyktige designere og byråer. 

Fordeler med Craft CMS

1.

Fleksibilitet 

Craft er et fleksibelt og brukervennlig CMS som passer for både små nettsteder og større, komplekse løsninger som skal styre innhold til flere systemer.  Med Craft kan du også vokse med nettsiden din, og bygge på mer komplekse funksjoner etter hvert som tjenestespekteret utvides. Integrasjoner mot bedriftens andre systemer gir store muligheter for effektivisering og konkurransefortrinn. 

2.

Brukervennlig

Med Craft er det enkelt å håndtere innhold, med fokus på både utvikler og redaktør. Systemet gjør det enkelt å administrere nettstedet, og funksjoner som opplastning av filer, innhold og forhåndsvisning løses enkelt. Med live visning av hva du redigerer, ser du endringene direkte før publisering uten å måtte klikke deg frem og tilbake.

3.

 Tilpasset Netthandel

Craft Commerce er en utvidelse av løsningen hvor man åpner for en rekke funksjoner. Som navnet sier får man altså mulighet til å drive nettbutikk. Dette inkluderer salg av elektroniske produkter, abonnement og annet man kan ha behov for. Utvidelsen kan med stor fordel også brukes av B2B fokuserte organisasjoner, hvor man ønsker at kunden skal kunne logge seg på for å få utvidet sitt tjenestespekter på nettsiden. 

Vi kan Craft Commerce


Utvidelsen som gjør Craft-nettsiden om til en fullspekket netthandelsløsning krever litt mer av teknisk samarbeidspartner. Vi har bygget mange nettbutikker, og integrert med de fleste betalingsløsninger og ERP systemer. Ta kontakt med oss for en gjennomgang av din løsning.

Skalerbar: Craft Commerce er designet for å vokse med din virksomhet, og lar deg enkelt håndtere salg til tusenvis av kunder uten at det påvirker ytelsen.

Brukervennlig: Du får et enkel og intuitiv grensesnitt, noe som gjør det enkelt for deg å  administrere din nettbutikk.

Integrasjoner: Craft Commerce integreres enkelt med andre verktøy og tjenester, slik at du kan automatisere mange av arbeidsprosessene dine og spare tid.

Støtte: Vi tilbyr god støtte slik at du kan få hjelp når du trenger det.

silhuett personer med skrift på skjerm god kundereise 1000x

Våre kundehistorier

Kontakt oss

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe?

Torstein Ødegård portrett

Torstein Ødegard

COO, twoday Avento
torstein.odegard@twoday.com
966 29 911