Skip to content

Jobb som Seniorkonsulent i twoday

Ta del i å påvirke kritiske samfunnsfunksjoner som .NET-utvikler i twoday!

I twoday har du mulighet til å jobbe i prosjekter som omfatter nyutvikling, modernisering og vedlikehold av kritiske, komplekse systemer. Vi har flere prosjektmuligheter innenfor .Net/C#, inkludert samarbeid med Helsedirektoratet og UDI. Som strategisk teknologipartner av Helsedirektoratet og fornyet tillit hos UDI for de neste årene, hviler det et stort og viktig ansvar på våre skuldre.

I UDI jobber vi med krig, kjærlighet og arbeid, mens i Helsedirektoratet jobber vi med å sikre gode tjenester i helsesektoren, trygg beredskap i kriser og fremme god helse i befolkningen. For å få til dette, trenger vi dyktige folk som også vil gjøre en forskjell!  Nysgjerrig på mer? Da kan du lese mer om vårt samarbeid med Helsedirektoratet her.

Hvorfor jobbe i twoday?

I twoday får du muligheten til å jobbe med noen av de største offentlige aktørene i Norge, og bidra til digitalisering, fornying eller effektivisering av prosesser som både er komplekse, og i noen tilfeller helt manuelle.

Vi lager innovative løsninger som gjør verden enklere for folk over hele verden; som for eksempel da vi sammen med Helsedirektoratet bidro med digitale løsninger for informasjon til befolkningen og rapportering om smittetall i pandemien. Sammen med UDI har vi også jobbet med å ivareta flyktninger som kommer til Norge på en god og trygg måte gjennom å utvikle en rekke løsninger som effektiviserer utlendingsforvaltningen. 

Med andre ord; en jobb med mening. Her får du jobbe i samfunnsnyttige prosjekter som påvirker tusenvis av mennesker, hver eneste dag!

 

I twoday er vi rause med hverandre, hjelper kollegaer når de står fast, eller deler kompetanse på tvers av fagdisipliner. Når vi ikke er på jobb, fyller vi vår tid med en rekke sosiale aktiviteter som spenner fra isbading og fallskjermhopping til squash, klatring, brettspillkvelder, vinsmaking, teater, kino og konserter.

Vi har også stort fokus på kompetanseutvikling gjennom for eksempel sertifiseringer, kurs, konferanser, fagkvelder, m.m. Det skal være både lærerikt og gøy å komme på jobb. Her er det plass til alle, og rom for å være akkurat den du er!

Nærbilde av en kvinne med briller i profil som smiler

Vi ser etter deg som har

 • Minimum 4 år relevant arbeidserfaring
 • Kompetanse innen enten .Net/C#
 • Gode norskferdigheter, både skriftlig og muntlig


Det er også supert (men ikke et krav) om du har erfaring med:

 • Skybaserte løsninger som Azure
 • Smidig arbeidsmetodikk
 • Frontendutvikling med React, Vue, Angular, Blazor, Svelte eller andre moderne frontend-rammeverk
 • Databaser
 • Automatiserte byggpipelines og automatiserte tester

Vi kan tilby:

 • Et gunstig aksjeprogram for alle ansatte
 • Mulighet til å påvirke og ta ansvar 
 • Givende og spennene prosjekter med en moderne techstack
 • Fleksible arbeidsdager med fokus på god balanse mellom jobb og fritid 
 • Et raust budsjett til alt du trenger av utstyr 
 • Et aktivt fagmiljø drevet av dyktige kolleger, i tillegg til kursing, konferanser, og sertifiseringer med sertifiseringsbonus
 • Konkurransedyktige betingelser med en attraktiv bonusmodell, gode pensjon- og forsikringsordninger

 

Bilde av mann og dame som spiller fotballspill

Høres dette ut som noe for deg? Vi tar gjerne en prat, uavhengig om du aktivt er på jobbsøk, eller bare er nysgjerrig på å høre mer om hvordan vi jobber og hva vi kan tilby. 

Du kan også ta kontakt med Siren Ødegård eller Lena Andersen direkte på siren.odegard@twoday.com eller lena.r.andersen@twoday.com for spørsmål, eller om du vil ta en kaffe (vi elsker kaffe!).

Kontakt oss

Ønsker du mer informasjon om stillingen eller om oss som selskap? Ikke nøl med å ta kontakt!