Skip to content

Talend

Det kan være en utfordring å samle de rette dataene fra diverse kilder, og en enda større utfordring å gjøre det så hurtig som virksomheten din ønsker og krever det.


Talend tilbyr en enhetlig tilnærming som inkluderer rask dataintegrasjon, transformasjon og automatisk mapping av data som samtidig sjekker kvalitet, - alt for å sikre at du kan stole på at dataene gjennom hvert steg.

talend-logo

 

Hva hindrer deg fra å være ekte datadrevet?

Hvis dine kollegaer ikke kan finne de dataene de trenger, forstå dem, stole på dem og bruke dem - så dataene verdiløse. Du må finne måter for å fjerne disse barrierene og oppnå god datakvalitet.

Talend tilbyr en low-code plattform; Talend Data Fabric, som omfatter dataintegrasjon, dataintegritet og governance, og applikasjon- og API-integrasjon. Med Talend Data Fabric kan du enkelt se kvaliteten på dine data med Talend Trust Score. Plattformen er bygget for cloud, multi-cloud og hybride miljøer.

Se webinar:

Hvordan modernisere dataplattformen for skyen

Mange virksomheter moderniserer plattformen sin for behandling og integrasjon av data. I dette webinaret ser vi på suksess- og motivasjonsfaktorer for en moderne dataplattform. 

Sett av 1 time og lær mer om hvordan du kan modernisere din dataplattform med Talend.

twoday - markedsleder innen dataintegrasjon

twoday har ledende kompetanse innen dataintegrasjon, alt fra sammenstilling, kvalitetssikring og modellering av data til business intelligence og analyse i den andre enden. Talend er godt plassert i lederkvadranten i Gartner's Magic Quadrant for Integration Tools, og er en av de store spillerne i markedet.

twoday har flere kunder som bruker Talend som integrasjonsplattform, og vi jobber tett sammen med Talend. Samarbeidet inkluderer både utvikling og lisensforhold, samt kompetansebygging hos våre ansatte. 

Utforsk våre relaterte tjenester

Data & AI

Vårt team av eksperter utnytter avanserte teknologier og metoder for å gi uvurderlig innsikt, og tilbyr en dypere forståelse av kundeadferd, markedstrender og operasjonell ytelse.

Våre tjenester dekker hele dataspekteret, inkludert dataadministrasjon, integrasjon, analyser og business intelligence. Denne helhetlige tilnærmingen sikrer at dataene dine er optimalisert og virksomhetens effektivitet økt. Våre løsninger er utformet for å forbedre ytelsen på tvers av ulike avdelinger.

Data-AI-16-9-A-1
twoday

Ta kontakt med oss hvis du vil vite mer om Talend eller hvordan vi kan løse datakvalitet og integrasjon hos din virksomhet.

Trine Bjertnæs

Head of Sales
trine.bjertnas@twoday.com
995 72 995