Skip to content

Machine Learning Operations (MLOps) 

 

Ved å utnytte avansert analyse utvikler vi i twoday modeller for prediksjoner, klynger, mønstergjenkjenning og identifisering av risik. Dette gir kundene våre beriket forståelse og innsikt i dataene sine. Fra å automatisere rutinemessige oppgaver til å forbedre tolkningen av naturlig språk med chatbots, er våre maskinlæringsløsninger både kundeorienterte og designet for å løse virkelige utfordringer.

Machine Learning Operations (MLOps)

Utvikling med maskinlæring

En av våre styrker en vår tilnæring til praktisk anvendelse av maskinlæring. Gjennom å integrere teknologi i prosesser for kundestøtte, muliggjør vi automatiserte analyser og tildeling av henvendelser, noe som sikrer rask og effektiv løsning. I tillegg strekker ekspertisen vår seg utover tradisjonell maskinlæring ved å inkludere andre kognitive teknologier som bildegjenkjenning, Virtual Reality (VR) og Augmented Reality (AR). Noe som gir en holistisk tilnærming til digital transformasjon.  

Vårt erfarne team tar gjerne en uformell samtale for å bedre forstå dine utfordringer og ambisjoner. Vi spesialiserer oss på å drive både store og små prosjekter og tilbyr en skreddersydd tilnærming som garanterer kundetilfredshet og vellykkede prosjekter.

MLOPs-1-1-B

Relaterte AI tjenester

Utforsk relaterte tjenester

Data & AI

Vårt team av eksperter utnytter avanserte teknologier og metoder for å gi uvurderlig innsikt, og tilbyr en dypere forståelse av kundeadferd, markedstrender og operasjonell ytelse.

Våre tjenester dekker hele dataspekteret, inkludert dataadministrasjon, integrasjon, analyser og business intelligence. Denne helhetlige tilnærmingen sikrer at dataene dine er optimalisert og virksomhetens effektivitet økt. Våre løsninger er utformet for å forbedre ytelsen på tvers av ulike avdelinger.

Data-AI-16-9-A-1
twoday

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg med data og AI?

Trine Bjertnæs

Head of Sales
trine.bjertnas@twoday.com
995 72 995