Skip to content

Hvordan skape en god produktopplevelse i nettbutikken din

 

Dato: 3. oktober

Tid: 09.00 - 09.40

Ligger dine produktdata spredt ut over forskjellige systemer, avdelinger og formater? Trenger du å distribuere dem til nettbutikker, kataloger og samarbeidspartnere? Da er det på tide å samle produktdataene dine i et PIM-system og skape en mer effektiv og lønnsom bedrift. 

PIM – Product Information Management - handler om å forstå verdien av gode data og potensialet ved å ha god produktinformasjon. I dette webinaret lærer du hvordan en god PIM vil hjelpe deg å lykkes med netthandel.  

Der ERP inneholder grunnleggende vareidentifikasjon, logistikk, lager, pris, ordrehåndtering osv, inneholder PIM ofte tekster og ‘myke verdier’. Det er informasjon som bilder og media, støttefelt for funksjoner, SEO og metadata, kategorisering og strukturering, arbeidsprosesser og effektivisering. Se mer informasjon om PIM.

Webinaret byr på mange eksempler på både god og mindre god bruk av PIM data. Vi ser også på hva en PIM faktisk løser og hvilke resultater, fordeler og besparelser en god PIM vil bringe.  

Hvis ikke du presenterer produktene/tjenestene dine på en god, intuitiv og informativ måte, vil kundene heller handle hos noen andre som gjør nettopp dette.  

Sett av 40 minutter og lær hvordan PIM kan løfte din netthandel.  

Webinaret er kostnadsfritt.

Påmelding