Skip to content

Oppdag kraften i Snowflake! Bygg helhetlig analytics ende til ende.   

Frokostseminar på Deichman Bjørvika i Oslo.

Dato: 20. september
Tid: 09.00 – 11.30
Registrering fra 8.30

Snowflake er et fantastisk sted for dine data, men hvordan får du dataene dit? Og hvordan kan du bruke dataen til noe fornuftig? Vi ønsker velkommen til frokostseminar der målet er å hjelpe virksomheter å utforme en helhetlig analytics-arkitektur fra start til sluttprodukt. 

Snowflake har tatt markedet med storm med sin enkle bruk og kraftige ytelse for lagring og prosessering av data. Men, i en dataplattform vil prosessering og lagring vanligvis bare være én del av løsningen.   

Innhold:  
- Se hvordan man kan fange, prosessere, visualisere og analysere data for å gjøre virksomheten datadrevet og ta beslutninger basert på fakta. 
- Adressere forretningsproblemer knyttet til å velge riktig teknologi og forstå hvordan alt henger sammen i en dataplattform. 
- Demo: hvordan få data inn og ut av Snowflake på best mulig måte, og hvordan kan Snowflake være kjernen i midten av en dataplattform. 
- Eksempler på integrasjonsplattformer som SnapLogic og data science-plattformer som Dataiku, samt hvordan man kan visualisere data med Power BI. 

Målet er å få til gode diskusjoner om hvordan man kan sette sammen en dataplattform for å løse forretningsproblemer og ta beslutninger basert på fakta. Nysgjerrig på Snowflake? Les mer om Snowflake her.

 

Meld deg på i dag!

Dato: 20. september

Tid: 08.30 - 11.30 

Sted: Deichman Bjørvika i Oslo, Deichmansalen. 

Det blir servering av enkel frokost ved registrering, og lunsj i mingle-området i etterkant. Vi håper du har mulighet til å bli for en prat med oss og de andre seminardeltakerne. 

logoer_snowflake webinar4

 

Påmelding

twoday arrangerer dette seminaret i samarbeid med partnere for eventet, og selskapene vil kunne se kontaktinformasjon ved påmelding.