Snowflake

Snowflake er en moderne dataplattform i skyen som sammenstiller, integrerer og lar deg analysere dine data på en sikker måte. 

Snowflake river ned datasiloer som har blitt bygd opp over tid, så du kan integrere og analysere data som tidligere har vært svært komplisert eller til og med umulig å få tak i. Du kan lagre og få tilgang til dine strukturerte, semistrukturerte og ustrukturerte data på ett sted og i tillegg få tilgang til eksterne data med samme hastighet.

Nærbilde av en hånd på et tastatur

3 gode grunner til å velge Snowflake

Få ytelsen, fleksibiliteten og skalerbarheten du trenger for å laste, integrere, analysere og dele dataene dine. Som en fullt administrert tjeneste er Snowflake enkel å bruke, men likevel kraftig nok til å kjøre de essensielle arbeidsmengdene dine med nesten ubegrenset samtidighet.

  • Optimal ytelse for enhver arbeidsmengde

  • Helautomatisert, så du kan utnytte (ikke administrere) data

  • Samarbeid optimalt og sikkert

Snowflake logo_Transp

Snowflake lar deg vokse der du har behov

Snowflake er agnostisk med tanke på hvilken skyplattform du ønsker å kjøre på, og lar deg skille på lagring (storage) og beregning (compute). Dette gir deg mulighet til å vokse der du har behov, uten at du må dra med kostnader der du ikke har behov.

Vi i twoday har valgt å satse på Snowflake fordi vi ser at dette er en tjeneste som gir stor verdi for våre kunder, og den kan vokse med deg uten at du investerer mer enn hva du til enhver tid har behov for.

Kontakt oss

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe?

Trine Bjertnæs

Head of Sales
trine.bjertnas@twoday.com
995 72 995