twoday pa storskjerm 2500x

Seminar 22. juni: En munnfull kunstig intelligens

Sommeren nærmer seg med stormskritt, og vi har gleden av å invitere til vårens siste munnfull teknologi. Og hva er vel bedre enn å dykke inn i denne sesongens store snakkis, nemlig kunstig intelligens eller AI om du vil? 
 
Vi har invitert en av Norges fremste eksperter innenfor kunstig intelligens for å slå hull på noen urealistiske forventninger, og få fakta på bordet om hvor kunstig intelligens er på vei. Vi lover også en demo på vår nylig lanserte AI Agent. 

På Sunnmøre er vi opptatt av å dele erfaringer og lære av hverandre, det er derfor i god sunnmørsk tro at MMC First Process, AAK Safety og Hofesth Biocare vil toppe ettermiddagen med noen erfaringer og læringer som de har gjort i sine teknologiprosjekter.  Vi skal få høre  hvordan de bruker teknologi og data for å skape verdi for både kunder og egne bedrifter.

 

 
 

Agenda


streamlinehq-list-to-do-work-office-companies-100  13:30 - 14:00  Registrering og mingling


streamlinehq-multiple-users-3-users-100  14:00 - 14:30 Velkommen og lansering av AI Agent med demo - Carsten Boje Møller, konsernsjef twoday


streamlinehq-data-file-bars-search-business-products-100  14.30 - 15:15   Sannheten om kunstig intelligens - Morten Goodwin 

 Hypen om kunstig intelligens har gått over alle støvleskaft. Ofte fremstilles algoritmene som nærmest bevisste menneskelige vesener. Kunstig intelligens trenger ikke å bli hypet opp. Kunstig intelligens er et enormt kraftige verktøy, men ikke noe annet enn verktøy. Det er redskap som allerede gjennomsyrer din hverdag. Vil du vite sannheten om kunstig intelligens? Sannheten er mye mer fantastisk enn du kan forestille deg.


Coffee   15:15 - 15:30: Pause


streamlinehq-multiple-users-3-users-100   15.30 - 16:15: Kunnskapsdeling fra tre bedrifter 

Hvordan drar Hofseth Biocare nytte av innsikt for god beslutningsstøtte? Strategisk digital markedsføring som funker fra AAK Safety. Fish welfare aproved - Strategi, bærekraft,  fiskevelferd og teknologi med MMC First Process.


Seminaret er gratis å delta på

Dato

22. juni

Tidspunkt

13:30 - 16:15

Sted

Terminalen Byscene, Keiser Wilhelms g. 6, 6003 Ålesund

Meld deg på seminaret 22. juni