Skip to content

twoday er kåret til "Årets nykommer" og en av Norges mest attraktive arbeidsgivere av Universum

twoday er kåret til «Årets Nykommer» under Universum Awards 2024. Samtidig er teknologiselskapet rangert som en av de Norges mest attraktive arbeidsgiverne – etter mindre enn to år i markedet.
24. mai 2024 twoday
Universum kårer twoday til

Universum er et av verdens største selskaper for måling av Employer Branding, og spør hvert år mer enn 11.000 norske studenter om hvilke arbeidsgivere de anser for å være mest attraktive. twoday kan skilte med å være både «Årets Nykommer» og inne på listen over IT-bransjens 50 mest attraktive arbeidsgivere. Det ble klart under prisutdelingen Universum Awards 23. mai.

– Vi jobber hver dag for å skape et arbeidsmiljø som inspirerer og motiverer. Som en kunnskapsbedrift er vi fundamentalt avhengig av å tiltrekke oss de flinkeste menneskene, og jeg er derfor svært stolt over at twoday blir anerkjent som en av landets mest attraktive arbeidsgivere, forteller Kristin Nyberg, administrerende direktør i twoday.

twoday ble etablert som eget selskap i oktober 2022, og får både prisen som «Årets Nykommer» og topp 50-plassering etter bare halvannet år i markedet. Akkurat det er Nyberg særlig fornøyd med.

– Det er krevende å bygge merkevarekjennskap blant studentene som et helt ferskt selskap. Samtidig tror jeg at kandidatmarkedet har lagt merke til innsatsen som er lagt ned – både i markedet, ute på skolene og i egne kanaler. Ikke minst er våre egne ansatte fornøyde med arbeidsplassen sin, og det finnes ingen bedre bevis enn ansatte som snakker positivt om eget selskap.

twoday ansetter hvert år en gruppe trainees som kommer rett fra skolebenken, i tillegg til å tilby studenter sommerjobb. Det mener Nyberg er en suksessdriver.

– I twoday tar vi de nyutdannende på alvor og det tror jeg er én av hovedårsakene til at vi vinner denne prisen. Kunnskap er ferskvare, og skal vi levere morgendagens løsninger, er vi avhengige av nyutdannede som kommer inn med energi, perspektiv og kompetanse. De gjør oss rett og slett bedre.

I dag er twoday mer enn 2.700 ansatte på tvers av Norden og Litauen, og Nyberg har ambisjoner om videre vekst – og enda bedre resultater i neste års Universum-kåring. 

– Det er fint med anerkjennelse, men det betyr ikke at vi skal være tilfredse. Arbeidet som er påbegynt har gitt oss et godt grunnlag, og så må vi benytte momentet til å bli enda bedre. Tar vi vare på menneskene, selve kjernen i selskapet, får vi gode resultater – så enkelt tror jeg faktisk det er, avslutter Nyberg. 

Universum 2

 

Vil du vite mer?
Kristin Nyberg
Administrerende direktør i twoday
991 68 779
kristin.nyberg@twoday.com

 

 

Relaterte artikler