Skip to content

Tre nye teknologer til twoday

Mandag ønsket twoday tre nye kollegaer velkommen. Eirik Økland, Eirik Tveterås og Thomas Dølplads er alle erfarne teknologer – som ser frem til et godt faglig og sosialt miljø i twoday.
07. juni 2024 twoday
 Eirik Økland, Eirik Tveterås og Thomas Dølplads

Eirik er tilbake der han startet karrieren sin

Eirik Tveterås har jobbet i twoday tidligere og kjenner selskapet godt. Han startet sin karriere i twoday i 2017 i trainee-programmet Nytt Krutt, og har de siste årene jobbet i Omegapoint Norge (tidligere ITverket).

Siden Tveterås var ferdig med mastergraden i Programmering og Nettverk ved Universitetet i Oslo, har han primært jobbet med backend og integrasjon. Hans foretrukne stack er på JVM med Java eller Kotlin, og han har jobbet som scrum master. Som mange andre av hans utviklerkolleger har han hatt en finger med i spillet både på DevOps og sky.

Tveterås kommer nå tilbake til twoday etter fire år. 

– Hovedgrunnen til at jeg kommer hjem igjen til twoday er alle de flotte folka. Fristelsen av å jobbe med dem igjen ble rett og slett for stor, sier Tveterås. 

Han ser også frem til nye faglige utfordringer. 

– twoday har mange spennende prosjekter, så jeg ser frem til mange år med faglig stimuli og vekst.

Ble fristet av twodays fagmiljø innenfor data og AI

Eirik Økland går inn i data og AI-teamet i twoday, og skal hjelpe kundene med å få mest mulig ut av dataene sine ved hjelp av gode dataflyter og innovativ innsikt. Økland har en mastergrad i statistikk fra Universitetet i Bergen, og kommer nå fra en rolle som Senior Data Scientist i PwC.

– twoday har et stort og ledende miljø på data og AI, som jobber tett på et sterkt utviklermiljø. I tillegg har jeg hørt mye godt om selskapet fra bekjente, og det virker som en god kultur og spennende prosjekter, sier Økland. 

Går rett inn i prosjekt

Thomas Dølplads er en erfaren fullstackutvikler. Han gikk fra å være aktiv freeski-utøver og trener på NTG i Lillehammer, til å studere industribachelor på Westerdals. 

Etter endt utdannelse begynte han hos Avanade, og har de siste fem årene jobbet som utvikler i Netcompany med kunder i både offentlig og privat sektor. 

Gjennom twoday går Dølplads rett inn i prosjekt hos NAV.

– Jeg valgte twoday fordi jeg synes de har en spennende profil og gode fremtidsplaner. Selskapet har gode prosjekter, de tar godt vare på konsulentene og det er mange muligheter til å bidra både på fag og det sosiale, sier Dølplads. 

Han liker fritiden og fleksibiliteten jobben som konsulent gir ham. Han driver med alt fra kiting, skateoard og ski, til klatring og toppturer.  

– Og så går jeg lange turer med hunden min, Java.

 

Vil du vite mer?
Kristin Nyberg
Administrerende direktør i twoday
991 68 779
kristin.nyberg@twoday.com

Relaterte artikler