Skip to content

Irene Blesvik blir ny Group Chief Transformation Officer i twoday

24. juni 2024 twoday Press Releases

Oslo, 24. juni 2024 – twoday har gleden av å kunngjøre utnevnelsen av Irene Blesvik som Chief Transformation Officer, med virkning fra 1. august. Med 13 års omfattende ledererfaring, inkludert fem år med ledelse av store virksomhetstransformasjoner, bringer Irene med seg en mengde kunnskap og ekspertise i sin nye rolle.

Irene kommer til twoday fra Tietoevry, hvor hun har en imponerende merittliste fra sentrale roller i store fusjoner, integrering av oppkjøp, ledelse av omorganiseringer, systemintegrasjoner og å drive betydelige forretningsforbedringer. Hennes brede erfaring med å lede menneskedrevne organisasjoner, med ansvar som omfatter vekst, resultatansvar (P&L) og personalledelse, kombinert med en sterk forståelse for data- og teknologisektoren opparbeidet over 19 år, gjør at hun passer perfekt for twoday. Irene har i tillegg en mastergrad i datavitenskap og har tidligere praktisk erfaring som utvikler og teknisk arkitekt.

I sin nye rolle hos twoday ser Irene frem til å samarbeide med alle deler av organisasjonen for å  akselerere selskapets vekstreise. Hennes første oppgaver vil være å drive transformasjons- og utviklingsprosjekter i twoday gjennom vertikalisering av tjenestetilbudet, differensiering innen data og AI, horisontal ekspansjon, forretningseffektivitet og muliggjøring av tilgang til talentmarkeder i stor skala.

"Jeg gleder meg veldig over å bli en del av twoday på et så dynamisk tidspunkt i vekstreisen deres. Selskapets engasjement for innovasjon og kvalitet stemmer perfekt overens med mine egne profesjonelle verdier. Jeg ser frem til å jobbe med det talentfulle teamet i twoday for å drive transformative initiativer som vil akselerere vår posisjon mot å bli den ledende aktøren innen Data & AI, design og engineering i Norden," sier Irene Blesvik, påtroppende Chief Transformation Officer i twoday.

twoday ble kjøpt opp av kapitalfondet CVC Capital Partners for omtrent 1,5 år siden og har startet på en ambisiøs vekstreise.

"Jeg er begeistret over å få ønske Irene velkommen til twoday. Jeg har jobbet med Irene i Tietoevry, og vet hva hun står for. Hennes omfattende erfaring med transformasjonsprosesser og dype forståelse av vår bransje vil være uvurderlig etter hvert som vi fortsetter å drive våre transformasjons- og vekstinitiativer. Jeg er sikker på at Irenes lederskap vil hjelpe oss å nå våre strategiske mål og ytterligere etablere twoday som en ledende aktør innen Data & AI, design og engineering i Norden," sier Christian Pedersen, CEO i twoday.

Om twoday 

twoday er en ledende leverandør av digital transformasjon i Nord-Europa. Våre ca 3 000 teknologer samarbeider med de mest beundrede private og offentlige organisasjonene for å lage banebrytende digitale løsninger, utnytte dyp bransjekunnskap og domenekompetanse innen Data & AI, programvareutvikling, digitale opplevelser og forretningsapplikasjoner. twoday – transforming tomorrow through data and technology. Besøk oss på www.twoday.com.

For mer informasjon 

Christian Pedersen, CEO i twoday 
Telefon: +47 415 70 250 
Email: christian.pedersen@twoday.com 

Relaterte artikler