Skip to content

Christian Pedersen tiltrer som konsernsjef i twoday:  – Jeg er stolt av å få tilliten til å lede selskapet 

04. mars 2024 twoday Press Releases
Christian Pedersen og Kristin Nyberg

I dag har Christian Pedersen sin første arbeidsdag som konsernsjef i twoday.

Christian Pedersen kommer fra Tietoevry, der han har ledet selskapets globale digital engineering, data og design-virksomhet med 10.000 medarbeidere. Nå skal han lede twoday på tvers av Norge, Sverige, Danmark, Finland og Litauen.

– twoday er på en spennende reise, og jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven med å virkeliggjøre selskapets vekstambisjoner sammen med dyktige kolleger. Selskapet har ledende kompetanse innenfor kunstig intelligens, programvareutvikling og tjenestedesign og leverer avanserte digitale løsninger til et bredt spekter av offentlige og private kunder. Jeg er stolt av å få tilliten til å lede selskapet i årene som kommer, sier Christian Pedersen, ny konsernsjef i twoday. 

Pedersen har betydelig erfaring i å lede globale kunnskapsvirksomheter med en vekstagenda innen digital engineering, data og design. Den innsikten og erfaringen kommer til å bli nyttig nå som twoday tar fatt på sin neste vekstfase.

– Gjennom mer enn 20 år i teknologibransjen har jeg vært med på utvikling, vekst, motgang og suksess. Selv om avansert teknologi og data aldri har vært lettere tilgjengelig, så går utviklingen nå så raskt at det samtidig aldri har vært vanskeligere å henge med for virksomheter. Det har derfor heller aldri vært større behov enn nå, for nøyaktig den kompetansen twoday besitter. Jeg er overbevist om at vi har alle forutsetninger for å bli en bransjeledende leverandør av IT-løsninger og datadrevne teknologier, sier Pedersen.   
 
Den ferske konsernsjefen har sin første arbeidsdag mandag 4. mars, og vil bruke mye tid på tvers av kontorene i twodays fem markeder.

– Jeg har gledet meg til å ønske Christian velkommen på Oslo-kontoret i dag. Med vår kompetanse og med Christian som konsernsjef har vi alle forutsetninger for å lykkes. Christian deler vekstambisjonene vi har i twoday-gruppen, og han har både erfaringen og tilpasningsdyktigheten til å gjennomføre, sier administrerende direktør i twoday Norge, Kristin Rotevatn Nyberg.

 

Om twoday 
twoday er en av Nordens største leverandører av virksomhetskritiske IT-løsninger, konsulenttjenester og datadrevne teknologier, med 2700 ansatte i Norden og Litauen. Tech-selskapet har 500 medarbeidere i Norge, fordelt på kontorer i Oslo, Ålesund, Ørsta, Trondheim og Fredrikstad.  Administrerende direktør i twoday Norge er Kristin Rotevatn Nyberg. Se mer på www.twoday.no.

Relaterte artikler