Skip to content
twoday - avento - miljobilder -2500x-07

Frokostseminar: Utnytt mulighetene i skyen

Skyen gjør det mulig for bedrifter å innovere raskere og møte stadig tøffere konkurranse. Tussa og twoday viser deg hvordan du kan utnytte teknologien best mulig og skape konkurransefortrinn i din bransje. I seminaret vil vi gå gjennom de beste praksisene innen kunstig intelligens (AI) og sikkerhet. Vi vil gå gjennom praktiske eksempler fra vår region som viser hvordan du kan lykkes med å utnytte skyteknologi til din fordel.

 

Agenda


streamlinehq-list-to-do-work-office-companies-100  08:00 - 08:30: Registrering og frokost


streamlinehq-multiple-users-3-users-100 08:30 - 09:00: Innledning twoday og Tussa - Samarbeid som skaper verdi

Skyen åpner uante muligheter for å skape varige konkurransefortrinn, men det er avhengig av at vi bygger løsninger som er sikre, skalerbare og kostnadseffektive. Tussa IKT og twoday forklarer hvordan moderne skyløsninger forutsetter et tett samarbeid mellom utvikler og infrastruktur.


streamlinehq-data-file-bars-search-business-products-100 09:00 - 09:30:  AI i skyen – hvordan komme i gang

Kunstig intelligens utvikler seg i et rasende tempo. Hvordan kan du dra nytte av AI-verktøy i skyen? Få en innsikt i Azure AI og Copilot og hvordan de kan forbedre dine forretningsprosesser og gi din virksomhet en konkurransefordel.


streamlinehq-data-file-bars-search-business-products-100  09:30 - 10:00: Sikkerhet i skyen – dette må du tenke på

Truslene fra cyberangrep blir større for hver dag som går. Er det trygt å flytte bedriftens applikasjoner til Azure, og hvordan kan man utnytte fordelene med skyen og samtidig sikre at sensitiv informasjon ikke kommer på avveier?


 

Dato

12. juni

Sted

Pir Cowork, Keiser Wilhelms g. 22, 6003 Ålesund

 

 

Tidspunkt

08:00 - 10:00

Meld deg på