Skip to content
Designers working on their computer

Hva er Crystallize Headless Commerce?

Crystallize er en SaaS netthandelsmotor som med sine raske API-er og rik funksjonalitet er et fremtidsrettet produkt innen digital innovasjon- og handel. Produktet er en SaaS-tjeneste som gjør at du enkelt kan utvide og skalere etter virksomhetens behov. Det betyr at du kan teste produktet i dag for så å ta et steg videre jo mer du vokser.

Crystallize Headless Commerce leveres også med en rekke tjenester som dekker de viktigste funksjonalitetene du trenger for å lykkes med din nettbutikk som PIM, CMS, DAM og Commerce.

3 gode grunner til hvorfor du bør velge Crystallize

1.

Rask og enkel skalering

Siden Crystallize er en SaaS (Software as a Service-tjeneste) kan du enkelt skalere i takt med virksomheten din. 

2.

En plattform rik på funksjonalitet

I tillegg til toppmoderne arkitektur i bunn, leveres Crystallize med en rekke komponenter som CMS, PIM Commerce og DAM. 

3.

Forutsigbare kostnader og ingen dyre oppgraderinger

En av fordelene med SaaS-tjenester er at man unngår kostbare oppgraderinger og med Crystallize betaler man kun for den prisplanen man har valgt til man ønsker å gjøre en endring.

twoday er Crystallize Solution Partner som betyr at du kan være sikker på å få den hjelper du trenger til å designe, bygge og lansere din nettbutikk med Crystallize.

Digital experience

Vi jobber for å gjøre ideer til førsteklasses digitale opplevelser. Enten det er å styrke merkevaren din, designe brukervennlige nettsider, sette opp sømløse e-handelsløsninger eller lage moderne arbeidsplasser, kan vi hjelpe.

 

Fyll ut skjemaet for en uforpliktende prat om Crystallize

Mona Eng

Head of Digital Growth
mona.eng@twoday.com 
90670655