Skip to content

Vi er HubSpot Solution Partner

Som HubSpot Solution Partner utvikler vi nettsiden din med oppdatert kunnskap om mulighetene i HubSpot plattformen. Om du ønsker å utnytte mulighetene og verktøyene i den robuste CRM-plattformen, eller en nettside som kan forsterke de unike salg-, service- og marketing modulene kan vi løse dine utfordringer. Våre konsulenter oppdaterer seg løpende gjennom dokumenterte sertifiseringer på HubSpot.

Integrasjoner i HubSpot CMS

I tillegg til å bygge nettsiden din med HubSpot CMS, kan vi også bistå deg med alt du trenger av integrasjoner. Dette kan inkludere integrasjoner med andre verktøy og plattformer, slik at du kan dra nytte av data og funksjoner fra flere kilder. 
Med riktige integrasjoner kan du få en mer komplett og effektiv nettside, som gir deg mulighet til å nå dine mål og maksimere resultatene. Liste over HubSpot integrasjoner finner du her.

Støtte gjennom hele prosessen

En nettside blir aldri ferdig. Vi sørger for at nettsidene deres ser bra ut og fungerer optimalt, og gir god kundestøtte etter at nettsiden er satt opp. Dette kan inkludere hjelp med å løse eventuelle tekniske problemer eller spørsmål dere har, samt å gi råd og tips for å forbedre nettsiden ytterligere.

La twoday bygge nettsiden din


Vi i twoday har bred erfaring med å bygge nettsider med HubSpot CMS, med en kompetanse på alt fra design og layout, til teknisk implementering og innholdsstrategi. Vår jobb er å skape en nettside som skiller seg ut fra konkurrentene dine, og som gir deg mulighet til å nå ut til dine målgrupper på en mer effektiv måte. 
 
Spar tid og ressurser ved å unngå å måtte lære plattformen selv eller ansette en ekstern utvikler. Ønsker du å høre mer om hvordan vi kan hjelpe deg å bygge en profesjonell nettside med HubSpot CMS? 

coding 2 screens -1500x

Fordeler med HubSpot CMS

HubSpot CMS er en SaaS-løsning du betaler en månedlig lisens for, og der HubSpot håndterer infrastruktur, sikkerhet, SSL og mer for deg. Dette kommer ofte som en tilleggskostnad hos andre CMS-løsninger

 

1.

SEO 

Hubspot CMS har et innebygde SEO-verktøy. Dette gir deg kontroll på kvaliteten i innholdet ditt og kommer med anbefalinger på hva du kan gjøre for å forbedre score på søkeordene dine. Tiltakene kan øke sjansene dine for å rangere høyere i søkeresultatene, som øker antallet besøkende og potensielle kunder på nettsiden din. 

2.

Responsivt design

Skal du være konkurransedyktig i dag er det viktig at nettsiden din er mobilvennlig. Nettsiden må se bra ut og være enkel å navigere på uansett hvilken enhet den besøkes fra. Vi sørger for at nettsiden tilpasser seg skjermen til den enheten den vises på og er brukervennlig for besøkende, uansett om det er en PC, nettbrett eller mobiltelefon.

3.

Leads

Hva og hvem er det som genererer trafikk til nettsiden din? I HubSpot CMS får du oversikt over hvilke av dine sider, kampanjer og kilder som skaper mest trafikk og leads. Dette kan være nyttig informasjon for å forbedre markedsføringen din og øke antallet potensielle kunder og interessenter til ditt produkt eller din tjeneste.

Alt i en plattform.

HubSpots CRM-plattform har alle verktøyene og integrasjonene du trenger for markedsføring, salg, innholdsadministrasjon og kundeservice. Hvert produkt i plattformen er kraftig alene, men den virkelige magien skjer når du bruker dem sammen.

 
 

Product_Logo_OneLine_CMS_Hub_White

CMS verktøy som er fleksibel for markedsførere, kraftig for utviklere og gir kundene en personlig, sikker opplevelse.

Product_Logo_OneLine_Service_Hub_White

Sales Hub hjelpe deg med å komme i kontakt med kunder, overgå forventningene og gjøre dem til promotører som får virksomheten din til å vokse. 

Product_Logo_OneLine_Marketing_Hub_White

Marketing Hub for å hjelpe deg med å øke trafikken, konvertere flere besøkende og kjøre komplette inngående markedsføringskampanjer. Planlegg, post og analyser alt i en plattform. 

Product_Logo_OneLine_Sales_Hub_White-1

Salgs-CRM-programvare for å hjelpe deg med å få dypere innsikt i potensielle kunder, automatisere oppgavene du hater og avslutte flere avtaler raskere.

Kontakt oss

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe?

Oddbjørn Hatløy

Business Area Director
oddbjorn.hatloy@twoday.com
+47 90502359