Skip to content

TimeXtender

TimeXtender lar deg raskt integrere dataene dine i en data lake, modellere datavarehuset ditt og definere valg for business intelligence-verktøyet ditt.


Med TimeXtender automatiseres prosessen med å hente riktige data fra forskjellige datakilder og gjør dem klare for dine rapporter og analyser – med innebygget og svært god støtte for historisering og inkrementell last.


Vil du prøve TimeXtender helt kostnadsfritt? Prøv TimeXtender Freemium!

Timextender-logo-color

Hvorfor skal du velge TimeXtender?

Som et av få verktøy for å bygge et datavarehus, forstår TimeXtender også rapporterings- og analyselaget, og lar deg definere beregninger for ulike analyse- og rapporteringsverktøy en gang og et sted. Dette gir i tillegg full sporbarhet fra kilde til rapport, og fra rapport til kilde. I tillegg sikrer dette at brukere får samme svar og resultat, helt uavhengig av hvilket verktøy de bruker for å få innsikt.

Ved å automatisere de oppgavene som lar seg automatisere frigjør du mye tid, som heller kan brukes til å oppnå forståelse for forretningsbehov i dialogen som foregår i skjæringspunktet mellom forretning og IT. 

Du får full kontroll med din BI-løsning, og kan sørge for at forretningen får tilgang på informasjonen den trenger, når den trenger den.

Hvorfor-skal-du-velge-timextender
TimeXtender på en maskin

Vi hjelper deg i gang med TimeXtender

Vi i twoday har levert TimeXtender i en årrekke og har sett hvordan produktet har frigitt tid til forretningskritiske oppgaver for våre kunder. Plattformen er rask og kostnadseffektiv å få på plass, og den passer godt uansett hvilket business intelligence-verktøy du har valgt.

Våre erfarne konsulenter har god forretningsforståelse og kan tilby ende-til-ende rådgivning innen dataintegrasjon og implementering.

Les og lær mer om TimeXtender

Utforsk våre relaterte tjenester

Data & AI

Vårt team av eksperter utnytter avanserte teknologier og metoder for å gi uvurderlig innsikt, og tilbyr en dypere forståelse av kundeadferd, markedstrender og operasjonell ytelse.

Våre tjenester dekker hele dataspekteret, inkludert dataadministrasjon, integrasjon, analyser og business intelligence. Denne helhetlige tilnærmingen sikrer at dataene dine er optimalisert og virksomhetens effektivitet økt. Våre løsninger er utformet for å forbedre ytelsen på tvers av ulike avdelinger.

Data-AI-16-9-A-1
twoday

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg med TimeXtender?

Trine Bjertnæs

Head of Sales
trine.bjertnas@twoday.com
995 72 995