Skip to content

Snowflake

Snowflake er en moderne dataplattform i skyen som sammenstiller, integrerer og lar deg analysere dine data på en sikker måte. 


Snowflake river ned datasiloer som har blitt bygd opp over tid, så du kan integrere og analysere data som tidligere har vært svært komplisert eller til og med umulig å få tak i. Du kan lagre og få tilgang til dine strukturerte, semistrukturerte og ustrukturerte data på ett sted og i tillegg få tilgang til eksterne data med samme hastighet.


Snowflake er multi cloud, og kjører både på AWS, Microsoft Azure og Google Cloud. Det betyr at du kan bruke flere skyleverandører samtidig, eller bytte mellom dem. Plattformen gir også et godt grunnlag for data science, maskinlæring og forskning.

snowflake-logo

3 gode grunner til å velge Snowflake

Kundene våre velger Snowflake av tre klare grunner: ytelse, felksibilitet og skalerbarhet. Snowflake er multi cloud, og kjører både på AWS, Microsoft Azure og Google Cloud. Det betyr at du kan bruke flere skyleverandører samtidig, eller bytte mellom dem. Plattformen gir også et godt grunnlag for data science, maskinlæring og forskning. 

Som en fullt administrert tjeneste er Snowflake enkel å bruke, men likevel kraftig nok til å kjøre de essensielle arbeidsmengdene dine med nesten ubegrenset samtidighet. 
 
  • Fri og rask skalering
  • Uavhengighet av skyleverandører
  • Enkel datadeling med partnere eller kunder
Snowflake services partner logo

Snowflake lar deg vokse der du har behov

Snowflake er agnostisk med tanke på hvilken skyplattform du ønsker å kjøre på, og lar deg skille på lagring (storage) og beregning (compute). Dette gir deg mulighet til å vokse der du har behov, uten at du må dra med kostnader der du ikke har behov.

Vi i twoday har valgt å satse på Snowflake fordi vi ser at dette er en tjeneste som gir stor verdi for våre kunder, og den kan vokse med deg uten at du investerer mer enn hva du til enhver tid har behov for.

Webinar:

Nysgjerrig på Snowflake?

Bli med på webinar! På kun 20 minutter får du en enkel og kortfattet introduksjon til Snowflake.

Visste du at i tillegg til å være multi cloud, er Snowflake en SaaS platform som vil si at Snowflake står for oppdateringer, infrastruktur og grunnleggende sikkerhet? Lær mer om dette og mer ved å melde deg på webinaret.

Mann peker på postitlapper om Snowflake

Utforsk våre relaterte tjenester

Data & AI

Vårt team av eksperter utnytter avanserte teknologier og metoder for å gi uvurderlig innsikt, og tilbyr en dypere forståelse av kundeadferd, markedstrender og operasjonell ytelse.

Våre tjenester dekker hele dataspekteret, inkludert dataadministrasjon, integrasjon, analyser og business intelligence. Denne helhetlige tilnærmingen sikrer at dataene dine er optimalisert og virksomhetens effektivitet økt. Våre løsninger er utformet for å forbedre ytelsen på tvers av ulike avdelinger.

Data-AI-16-9-A-1

Kontakt oss

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe?

Trine Bjertnæs

Head of Sales
trine.bjertnas@twoday.com
995 72 995