Skip to content
twoday

SnapLogic

iPaaS står for integration Platform as a Service. SnapLogic er en ledende aktør innenfor enterprise integration platform as a service, og tilbyr en low-code / no-code plattform der du enkelt og raskt kan automatisere dine data- og applikasjonsintegrasjoner. I tillegg gjør SnapLogic det svært enkelt å eksponere forretningsprosesser som f.eks REST-apier. Dette gjør det enklere å utvikle nye applikasjoner som da kan forholde seg til disse APIene.


Det betyr at alle de verktøyene du er glad i kan integreres i en pipeline bestående av Snaps. Snaps er ferdigbygde connectorer som gjør det mulig med code-free integrasjon.

En mann og dame står og ser på en ipad sammen

Automatiser hele økosystemet

For å konkurrere i dagens verden, må bedrifter koble sammen sine data og applikasjoner og være i stand til å gjøre det effektivt og raskt. Automatisering av forretningsprosesser, små og store, er den eneste måten å oppnå hastigheten og responsen som kreves for å møte dagens forventninger – for raske og nøyaktige resultater i sanntid. SnapLogic gjør din virksomhet i stand til å automatisere hele økosystemer av applikasjoner, databaser, API’er, datavarehus og tekniske enheter. 

twoday har ledende kompetanse innen integrasjon, dataplattform og automatisering. Vi hjelper deg å finne den løsningen som passer for dine behov. SnapLogic er en ledende aktør i iPaaS markedet. twoday jobber tett sammen med SnapLogic og samarbeidet inkluderer både utvikling og lisensforhold, samt kompetansebygging hos våre ansatte. 

Nærbilde av en hånd som peker på en mobilskjerm

Forrester opplyser at kunde ROI for SnapLogic plattformen ligger på 498%, og total fordel på over 3,9M USD over tre år.

498%

ROI with a payback period of <6 months

70%

improvement in productivity

Utforsk våre relaterte tjenester

Data & AI

Vårt team av eksperter utnytter avanserte teknologier og metoder for å gi uvurderlig innsikt, og tilbyr en dypere forståelse av kundeadferd, markedstrender og operasjonell ytelse.

Våre tjenester dekker hele dataspekteret, inkludert dataadministrasjon, integrasjon, analyser og business intelligence. Denne helhetlige tilnærmingen sikrer at dataene dine er optimalisert og virksomhetens effektivitet økt. Våre løsninger er utformet for å forbedre ytelsen på tvers av ulike avdelinger.

Data-AI-16-9-A-1
twoday

Ta kontakt med oss hvis du vil vite mer om SnapLogic eller hvordan vi kan løse integrasjoner og automatisering hos din virksomhet.

Trine Bjertnæs

Head of Sales
trine.bjertnas@twoday.com
995 72 995