Skip to content
twoday

Qlik Replicate

Qlik Replicate gir deg streaming av data i sanntid. Dette er verktøyet for de som ønsker å flytte data til skyen, sende oppdateringer til en stream eller å kontinuerlig oppdatere en data lake/et datavarehus. Med Qlik Replicate kan du flytte dataene dine enkelt, sikkert og effektivt med minimal påvirkning på drift.

Qlik Replicate er en enkel og kraftig løsning som er lett å implementere og som gir replikering mellom ulike endepunkter. Replikering lar deg:

  • Laste inn data raskt og effektivt til operative datalagre/datavarehus.
  • Lage kopier av produksjonsendepunkter.
  • Distribuere data på tvers av endepunkter.
Nærbilde av en som skriver på en ipad i Qlik Replicate

Markedsledende på dataintegrasjon

Oppdatert og tidskritisk informasjon innhentet gjennom analyse av data er et viktig konkurransefortrinn for å kunne ta raskere og faktabaserte beslutninger. Gode verktøy som gir deg data i sanntid er derfor avgjørende, og dette bistår vi i twoday våre kunder med. 

Med innebygget støtte for en lang rekke ulike kilder og målsystemer, automatisk mapping av datatyper og opprettelse av tabeller i målsystemet, vil Qlik Replicate spare deg for store utviklings- og vedlikeholdskostnader man normalt forbinder med å hente data fra ulike kilder.

Mann og dame sitter og prater sammen

Qlik Replicate er en av markedets ledende plattformer for dataintegrasjon og streaming av data i sanntid. Som Nordens ledende kompetansesenter innen dataplattform og integrasjon, er twoday en erfaren og trygg partner for våre kunder.

Utforsk våre relaterte tjenester

twoday

Kontakt oss

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe?

Trine Bjertnæs

Head of Sales
trine.bjertnas@twoday.com
995 72 995