Skip to content

Salesforce 

Salesforce er en ledende skybasert plattform for kundebehandling (CRM) som endrer hvordan organisasjoner kobler seg til sine kunder. Ved å tilby en pakke med kraftige verktøy gjør Salesforce det mulig for bedrifter å administrere salg, kundeservice og markedsføring i et enhetlig, integrert miljø. Systemets intuitive grensesnitt, skalerbarhet og robuste funksjoner gjør Salesforce til en foretrukket løsning for selskaper som ønsker å forbedre sin kundeorienterte drift.

Salesforce logo

Bygg relasjoner med kunder

Å velge Salesforce betyr å velge en CRM-løsning som går utover tradisjonell kundehåndtering. Salesforce gir en 360-graders visning av kundeinteraksjoner, og gir organisasjoner muligheten til å bygge meningsfulle relasjoner og drive salgsvekst. Med funksjoner som intelligent automatisering, tilpassbare dashbord og et omfattende appmarked, tilpasser Salesforce seg de unike behovene til din bedrift, og sikrer smidighet, innovasjon og en konkurransefordel på markedet.

Hvorfor twoday? 

twoday er eksperter på implementering av Salesforce skreddersydd til dine behov. Vårt team har dyp kunnskap om CRM-løsninger og en dokumentert historie med vellykkede implementeringer av Salesforce. Vi samarbeider tett med ditt team for å forstå spesifikke arbeidsflyter, mål og unike forretningskrav, og sikrer en tilpasset integrasjon. Med twoday får du ikke bare en kraftig CRM-løsning i Salesforce, men også en strategisk partner som er forpliktet til å maksimere dets evner innenfor din organisasjon, fremme vekst og drive suksess.

En mann og en dame sitter foran en PC

Systemer for salg & markedsføring

Våre løsninger og ekspertise sørger for åpenhet i dine daglige operasjoner, bryter ned siloer, fremmer samarbeid og øker din evne til å oppnå dine mål.

Tre mennesker står rundt et bord og prater

Business Applications

Ønsker du å ta driften din ett steg videre? Samarbeid med oss for å implementere forretningsapplikasjoner som ikke bare reduserer kostnader, men også øker effektiviteten. Med våre løsninger for salg, markedsføring, kundeservice og mer, hjelper vi deg til å nå dine forretningsmål.

Tre mennesker står ute og prater sammen
twoday

Kontakt oss

Snakk med oss om Salesforce! Fyll ut skjema her: