Vi inviterer til frokostseminar om Process Mining, hvor du får se hvordan denne raskt voksende teknologien kombineres med moderne analyse.


Gartner
har i år for første gang laget en Magic Quadrant-rapport for Process Mining-verktøy, da de ser at dette er en teknologi som vokser mye og som gir stor nytte og rask ROI.

På seminaret vil vi diskutere virksomheters utfordringer innen ytelse og prosesstyring, overholdelse av regelverk og optimalisering.

Verktøyet vi viser er MEHRWERK MPM, som er definert av Gartner som en leder innen Process Mining, og vi vil vise den siste mpmX-plattformen. Verktøyet kombinerer programvare og tjenester for forretningsanalyse med process mining-teknologi.

UDI kommer for å vise hvordan de benytter process mining-teknologi, og hvilken reell gevinst de får ut av det.

 
 

Hva får du se?


streamlinehq-data-file-bars-search-business-products-100  Hvordan kan process mining hjelpe med standardisering og automatisering av forretningsprosesser?


streamlinehq-data-file-bars-search-business-products-100 Hva er fordelene med process mining når det gjelder kostnadsbesparelser, bedre utnyttelse av ressurser, forretningsagilitet og -styring?


streamlinehq-data-file-bars-search-business-products-100  Hva er fordelene med å bruke process mining-verktøy for å oppdage og overvåke forretningsprosesser i sanntid?


streamlinehq-data-file-bars-search-business-products-100  Viktigheten av å forstå dagens tilstand for forretningsprosesser før man implementerer store systemtransformasjoner.


Bli med på en inspirerende og lærerik formiddag!

Påmelding