Skip to content

Nettbutikk og digital handel

eCommerce & PIM

twoday har lang erfaring med å levere eCommerce og Product Information Management (PIM) på markedets ledende løsninger. Vi skaper engasjerende og effektive nettbutikker.

I tett samarbeid med kundene våre skreddersyr vi strategier for skalerbare, trygge og brukervennlige netthandelsløsninger. Vi tilbyr ende-til-ende-tjenester fra implementering til tilpasning og vedlikehold. Vårt erfarne team utvikler sømløse netthandelsopplevelser i tråd med din omnikanalstrategi. 

Tre telefoner med nettbutikker

Engasjerende og effektive netthandelsløsninger

Vi utvikler de beste eCommerce-løsningene når vi kombinerer vår ekspertise, din bransjekunnskap og ledende teknologi. Med dyp forståelse for netthandel og de nyeste trendene, hjelper vi deg med å lykkes. 

Netthandel er i kontinuerlig utvikling. Vi er en partner som kan guide deg gjennom kompleksitet og usikkerhet. Enten du er en etablert virksomhet som ønsker å forbedre din digitale tilstedeværelse eller om du ønsker å bygge en netthandelsplattform fra bunnen av, har vi kompetansen du trenger. 

To mannlige kollegaer ser på en PC sammen

Våre eCommerce-partnere

Trykk på logoen under for å lese mer om produktet.

Våre tjenester

En god kundeopplevelse kommer ikke av seg selv

En kvinne med kort hår smiler

E-handelsstrategi

Sammen med kunden utvikler vi skreddersydde netthandelsstrategier som tar hensyn til målgruppens behov og forventninger. Det inkluderer markedsundersøkelser, konkurranseanalyse og innsikt i bransjetrender.
En mann og en dame sitter på en kafe og prater mens de jobber

Digital handel og omnikanal

Vi hjelper med både B2C og B2B netthandel. Omnikanal tilbyr en sømløs handleopplevelse over flere kanaler, inkludert nettbutikk, mobilapp, sosiale medier og fysiske butikker. Slik gir du kundene en konsistent og engasjerende opplevelse.

Bli inspirert

Lær mer om eCommerce og PIM

twoday

Kontakt oss

Fortell oss hvilke behov dere har i dag – så tar vi kontakt med dere så fort vi kan. 

Mona Eng

Head of Digital Growth
mona.eng@twoday.com 
90670655