Skip to content

Skyteknologi – i hjertet av twoday

Gjennom skyteknologi opplever virksomheter økt tilgjengelighet og redusert kompleksitet. For virksomhetens kjernesystemer er kriteriene sikkerhet, arbeidsflyt og skalerbarhet spesielt viktige å ivareta. Vi leverer kostnadseffektive, fleksible løsninger til våre kunder. Du kan være trygg på at våre spesialister får dine systemer og infrastruktur over i skyen.

Våre utviklere og arkitekter står klare for å hjelpe deg, uansett hvor du befinner deg i din skyreise. Ta kontakt med oss i dag.

Våre tjenester

Gjennom skytjenester leverer vi kostnadseffektive og fleksible løsninger til våre kunder

Utvikling og DevOps

DevOps er et sett med prinsipper og metodikker vi benytter i hele utviklingsprosessen for å utvikle og levere robuste og kostnadseffektive løsninger for våre kunder av høy kvalitet. Dette er verktøy vi har med oss i hele utviklingsløpet; fra planlegging, utvikling, og levering, til drift av programmer.

Drift

Dersom du har løsninger som skal etableres på skybaserte plattformer tar vi et totalansvar for utvikling, vedlikehold og daglig drift av systemene. Som totalleverandør vil vi ta et proaktivt ansvar for utnyttelsen av kapasiteten, responstider, sikkerhet og håndtering av hendelser.

Internet of Things

Mulighetene fra IoT gjør at man kan bringe data fra det som skjer på enheter og maskiner nærmere. Dagens muligheter i skyen har gjort dette mer tilgjengelig enn tidligere.Med ny innsikt kan man danne grunnlag for å ta bedre avgjørelser og etablere nye produkter og tjenester.

Dataplattform og Business Intelligence

De fleste bedrifter sitter allerede på store mengder data fra egen drift. Det er først når denne informasjonen tilgjengeliggjøres og transformert til relevant innsikt at de virkelig blir verdifull. Ved å samle, analysere og visualisere data fra ulike kilder gjør det enklere å ta gode beslutninger.

Cload as an enabler_webinar

Gratis webinar:

Cloud as an enabler

I dette webinaret får du høre fra tre av våre kunder om hvordan skyplattformer har muliggjort håndtering av det uventede. Hvordan forholder virksomhetene seg til personvern og sikkerhet i skyen? Og hvordan hjelper skyen virksomhetene med krisehåndtering?

Webinaret passer for deg som har flyttet dine systemer til skyen eller vurderer en overgang til skyplattformer.

Les om sky:

Få kontroll på dine skykostnader

I takt med skiftet til sky, har måten kostnader påløper seg i forbindelse med IT løsninger endret seg. Fra å måtte gjøre store initielle investeringer i form av hardware og programvarelisenser (CapEx), betaler vi nå i større grad av det vi faktisk forbruker (OpEx). 

Her har vi samlet noen kostnadseffektive tiltak som gjør at du får kontroll på dine skykostnader.

Modernisere for skyen webinar

Kontakt oss for en uforpliktende prat om skyløsninger

Nicolai Svendsen portrett – 1

Nicolai Svendsen

Salgsdirektør, twoday

 

Torstein Ødegård portrett

Torstein Ødegard

COO, twoday Avento
torstein.odegard@twoday.com
966 29 911