Skip to content

Skyteknologi – i hjertet av twoday

Gjennom skyteknologi opplever virksomheter økt tilgjengelighet og redusert kompleksitet. For virksomhetens kjernesystemer er kriteriene sikkerhet, arbeidsflyt og skalerbarhet spesielt viktige å ivareta. Vi leverer kostnadseffektive, fleksible løsninger til våre kunder. Du kan være trygg på at våre spesialister får dine systemer og infrastruktur over i skyen.

Våre utviklere og arkitekter står klare for å hjelpe deg, uansett hvor du befinner deg i din skyreise.

Våre tjenester

Gjennom skytjenester leverer vi kostnadseffektive og fleksible løsninger til våre kunder

Mann og dame står og prater mens damen gestikulerer

Utvikling og DevOps

DevOps er et sett med prinsipper og metodikker vi benytter i hele utviklingsprosessen for å utvikle og levere robuste og kostnadseffektive løsninger for våre kunder av høy kvalitet. Dette er verktøy vi har med oss i hele utviklingsløpet; fra planlegging, utvikling, og levering, til drift av programmer.
139_IMG_0751 800x

Drift

Dersom du har løsninger som skal etableres på skybaserte plattformer tar vi et totalansvar for utvikling, vedlikehold og daglig drift av systemene. Som totalleverandør vil vi ta et proaktivt ansvar for utnyttelsen av kapasiteten, responstider, sikkerhet og håndtering av hendelser.

mahdis-mousavi-Oj3BAOj5pTk-unsplash 800px

Internet of Things

Mulighetene fra IoT gjør at man kan bringe data fra det som skjer på enheter og maskiner nærmere. Dagens muligheter i skyen har gjort dette mer tilgjengelig enn tidligere.Med ny innsikt kan man danne grunnlag for å ta bedre avgjørelser og etablere nye produkter og tjenester.
To menn står utenførs og prater med hverandre

Dataplattform og Business Intelligence

De fleste bedrifter sitter allerede på store mengder data fra egen drift. Det er først når denne informasjonen tilgjengeliggjøres og transformert til relevant innsikt at de virkelig blir verdifull. Ved å samle, analysere og visualisere data fra ulike kilder gjør det enklere å ta gode beslutninger.

Kontakt oss for en uforpliktende prat om skyløsninger

Nicolai Svendsen portrett – 1

Nicolai Svendsen

Salgsdirektør, twoday

 

Torstein Ødegård portrett

Torstein Ødegard

COO, twoday Avento
torstein.odegard@twoday.com
966 29 911