Skip to content

Vi leverer datavisualisering fra de ledende leverandørene på markedet

Trykk på logoen under for å lese mer om produktet.

Hvorfor er datavisualisering viktig?

Det er enklere for hjernen vår å forstå diagrammer eller grafer som visualiserer store mengder komplekse data enn å se på store regneark eller rapporter fulle av tall. Datavisualisering er en rask og enkel måte å se og formidle mønster eller avvik på en universell måte.

I tillegg kan datavisualisering hjelpe til med å identifisere områder som trenger oppmerksomhet eller forbedring, forklare hvilke faktorer som påvirker kundeatferd, hjelpe deg med å forstå hvilke produkter som skal plasseres hvor og/eller forutsi salgsvolum.

Smartere analyse

Skap smarte visualiseringer for å få raske svar på viktige spørsmål ved å kombinere og laste inn data på en enkel måte. Med riktig løsning får du kraftige analyseapplikasjoner som blir akselerert av forslag og automatisering fra AI.

Oppdag verdifull innsikt

Med augmentet intelligence kombineres menneskelig intuisjon med visualiseringsløsningen. Du får ny innsikt som ellers kunne ha blitt oversett, men som kan være avgjørende for virksomheten.

Bli datadrevet

Når datakilder vokser er det viktigere enn noen gang for ansatte å bli datadrevet. Med et visualiseringsverktøy kan alle i organisasjonen enkelt lage fleksible, interaktive visualiseringer og ta bedre datastyrte beslutninger.

Datavisualisering i Power BI ga Helsedirektoratet oversikt under pandemien

For at helsemyndighetene skulle klare å håndtere pandemien, krevdes det nye digitale løsninger for både formidling av informasjon til befolkningen og for rapportering om smittetall som var nødvendige for beslutningstakerne.

En dame og en mann sitter på en kafe med gule stoler og jobber
Webinar

Introduksjon til Power BI

Med Power BI kan du koble til hundrevis av datakilder, forenkle dataprepping, kjøre ad hoc-analyser og lage vakre visualiseringer. Dette webinaret gir deg en kick-start introduksjon til Microsoft Power BI!

To damer sitter i hver sin stol og prater med hverandre

Ta kontakt for en uforpliktende prat om datavisualisering

Trine Bjertnæs

Head of Sales
trine.bjertnas@twoday.com
995 72 995