Vi arbeider med sterke merkevarer hver dag, og deler gjerne vår kunnskap med flere

Markedsføringsfaget utvikler seg i høy fart med ny teknologi og det er et stort behov for å ha oppdatert kompetanse. Vi forstår at det kan være vanskelig å henge med med på alt.

I twoday arbeider vi med sterke merkevarer som krever spisskompetanse på både strategiske og operative oppgaver innenfor merkevarebygging i digitale flater. Vi deler gjerne våre tanker om hvordan du kan utvikle din merkevare videre.

twoday leverer strategi og rådgiving gjennom langsiktige kundeforhold, der vi følger merkevarer over tid, i nært samarbeid med våre kunder fra dag til dag.

Våre rådgivere arbeider metodisk med strategiske oppgaver fra innsikt og idéutvikling, til forankring og implementering. 

Les mer om våre strategiske tjenester nedenfor, og ta gjerne kontakt via skjema så finner vi løsningen som passer dere best.

Våre tjenester

En merkevare må oppfylle kundeløfter for å gi verdi. Er du klar?

MX - lady - PC 800x800

Digital modenhetsanalyse

Kjenner du din bedrift sine digitale styrker og svakheter? Vi hjelper deg å kartlegge hvordan teknologi og digitale arbeidsmetoder kan forbedre prosesser og drive frem nye forretningsmodeller.

Kontakt oss

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe?

Oddbjørn Hatløy

Business Area Director 
oddbjorn.hatloy@twoday.com
905 02 359