Skip to content

Uansett kompleksitet, har man alltid et mål med en tilstedeværelse på nett.

Løsninger som prioriterer brukeropplevelse og høy måloppnåelse er en nødvendig del av de fleste virksomheter. Sammensatte nettløsninger som integrerer dine andre systemer i moderne grensesnitt, er et av feltene vi har spesialkompetanse på.

En god nettside er viktig for å oppnå ønskede konverteringer, men det å bygge nettside er et omfattende prosjekt med mange viktige elementer. Siden 2002 har vi levert nettsider og portaler til flere hundre kunder i inn- og utland, og bygget opp et solid fagmiljø med erfarne utviklere. Vår spesialitet er skreddersydde løsninger med særpreg og utvidet funksjonalitet.

Disse mulighetene finnes innen…

Innsikt og analyse

Alle prosjekter begynner med god kunnskap. Med en god innsiktsfase vet vi hvilke løsninger og funksjoner du trenger for å oppnå målene til bedriften din. I tillegg blir det tydelig hva slags innhold kundene trenger for å oppnå sine mål.

Vi ser på hvordan dagens nettside fungerer og hvilke muligheter dere har for å optimalisere den. Samtidig begynner vi å kikke på innhold, sik at man jobber smart og parallelt med de ulike fasene. 

Brukeropplevelse

Hvem bruker nettsidene deres i dag og hvordan er kundereisen for den besøkende? Gode opplevelser gir gode assosiasjoner til bedriften og merkevaren, mens en dårlig nettside fort fører til det motsatte.

Ett av mange grep for å unngå små og store frustrasjoner er å tegne en god struktur for å synliggjøre navigasjon og innhold. Kombinert med andre analyser vil vi kunne velge deres ideelle løsning.

Design og utvikling

Med en plan på hvem vi snakker til og hva som skal til, får vi på plass et design. Noen ganger trenger vi bare å “fargelegge” og stramme opp det vi allerede har, mens andre ganger er det en mer omfattende jobb. Typografi, fargebruk, logo, innhold og mer jobber sammen for å gi folk riktig inntrykk av dere. I tillegg vet vi brukere liker å bruke fine nettsider, så dette går hånd i hånd med brukeropplevelsen.

Når alt dette er gjort kan utvikleren sette i gang med koding og implementering av innholdssystemet. Dette kaller vi oftest CMS, forkortelsen til Content Management System. Dette er verktøyet hvor dere bygger sidene deres med tekst, bilder, video og mer. Våre spesialister har lang erfaring fra å omsette komplekse behov til enkle og brukervennlige løsninger. Jobber du i designbyrå, og trenger en solid teknisk samarbeidspartner til koding og drift? Da bør vi snakke sammen!

Innhold

Tekst, foto, lyd, video og design er alle unike elementer. I det store og hele handler innholdsproduksjon om hvordan man skaper engasjement med disse elementene, i de rette kanalene. Godt innhold treffer målgruppen i riktig modus – på riktig tid. Jobb med elementene i dine aktuelle kanaler, og utforsk budskapet ditt gjennom artikler, nedlastbare guider eller videoer. 

Du kan være sikker på at våre innholdsrådgivere og -produsenter har tverrfaglig kompetanse og erfaringer fra en mengde ulike bransjer. Vi tenker strategisk, kreativt og kommersielt - alt etter hva du har behov for!

twoday bygger nettsiden din med HubSpot CMS

Vi i twoday har bred erfaring med å bygge nettsider med HubSpot CMS, med en kompetanse på alt fra design og layout, til teknisk implementering og innholdsstrategi. Vår jobb er å skape en nettside som skiller seg ut fra konkurrentene dine, og som gir deg mulighet til å nå ut til dine målgrupper på en mer effektiv måte. 
 
Spar tid og ressurser ved å unngå å måtte lære plattformen selv eller ansette en ekstern utvikler. Ønsker du å høre mer om hvordan vi kan hjelpe deg å bygge en profesjonell nettside med HubSpot CMS? 

twoday er offisiell Craft partner

Å være en offisiell Craft partner, betyr at vi er verifisert som en aktør med bred erfaring og detaljert kunnskap om Craft CMS. Vi gir deg skreddersydde, gode løsninger i en fleksibel CMS-løsning.

Craft CMS byr på noen fantastiske muligheter og er en eksepsjonell CMS å jobbe i for redaktørene som skal bruke løsningen. Vår rolle i et nettsideprosjekt er under panseret. Vi leverer alt det tekniske på prosjektet, og jobber sammen med dyktige designere og byråer.

Få full frihet til å redigere innhold med Sanity CMS

Sanity er en headless CMS-plattform,  som betyr at det gir stor fleksibilitet og omfattende funksjonalitet til hvordan innhold kan struktureres og presenteres.

Dette gir brukerne muligheten til å strukturere og organisere innholdet på en måte som passer best for deres spesifikke behov, og å bruke det på flere forskjellige digitale plattformer.

DynamicWeb - alt i én kraftig Commerce Suite

Implementer PIM, e-handel, CMS og markedsføring i én enhetlig Commerce Suite eller som individuelle best-of-breed-løsninger. Valget er ditt.

 

“twoday er gode til å lese oss som kunde og skjønner hva vi er ute etter. De kommer med mange gode forslag og utkast som vi kan jobbe videre med.”

– Benedicte Hurlen, Kommunikasjonsansvarlig, Sherpa Økonomi

2 people looking at code -Fullbredde

Kunder

Noen av våre siste prosjekter

bybadet nettside kundecase

Bybadet leverer badeglede i sentrum av Ålesund! Vi har levert nettside og tilhørende teknisk løsning for nettbutikk, der brukerne kan kjøpe klippekort og årskort via nettsiden. Bybadet.no er designet av designbyrået Havnevik.

Slettvoll kundecase bilde av webside

I samarbeid med Bleed har vi utviklet ny nettside for Slettvoll – en kunde som har vært hos twoday i mange år, og som ønsket å løfte sin digitale tilstedeværelse. Nettsiden lar kundene utforske alle Slettvolls kolleksjoner, bli inspirert og komme til en av Slettvolls prisvinnende butikker med en ønskeliste i hånden. Nettsidene er bygget på Atom CMS.

62nord nettside kundecase

Nettsidene til 62 Nord er like vakre som naturen som trekker turistene til vår region. De er designet av Vest Studio og utviklet på Atom CMS av twoday. 62 får presentere alle sine destinasjoner og opplevelser, og samler innhold på tvers av hoteller og restauranter, på en og samme plass.

Kontakt oss

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg med dine nettsider?

Torstein Ødegard

COO, twoday Avento
torstein.odegard@avento.no
966 29 911