twoday

Våre tjenester

Sikker utviklingsmetodikk

Dersom din virksomhet utvikler eller forvalter informasjonssystemer, må sikkerhet være på agendaen gjennom hele utviklingsprosessen. For at sikkerhet skal ha en effekt i den ferdige løsningen må det utarbeides spesifikke beskrivelser på angrep som løsningen skal stå i mot. Ved å implementere SSDL i utviklingsmetodikken blir sikkerheten ivaretatt gjennom hele applikasjonens levetiden.

Sikkerhetstesting

Sikkerhetstesting er et avgjørende element for ethvert utviklings- eller driftsteam. Det første aspektet ved sikkerhetstesting har mye til felles med penetrasjonstesting ved at de bruker mange like verktøy. Det andre aspektet ved sikkerhetstesting er bruken av negative enhetstester.

Risikovurdering

Risikovurdering er en måte å avdekke selskapets sårbare punkter, og deretter finne en god og pragmatisk måte å håndtere de på. Det handler om å finne balansen mellom sikkerhet, tilgjengelige ressurser og gjenstående risiko. Vi gjennomfører risiko- og sårbarhetsanalyser på flere domener som infrastruktur, applikasjoner, organisatorisk og fysisk.

Etablere Security Champion

Vi hjelper deg med å etablere et Security Champions Program for en person i virksomheten som blir deres sikkerhetsekspert. I twoday har vi definert og implementert rollen med stor suksess og vil gjerne dele med deg hvordan vi gjorde det.

Penetrasjonstesting

Lei en eller flere hackere for å se om de kan komme seg inn i systemene dine. Penetrasjonstester er tilpasset dine behov og ønsker, og kan inkludere både fysiske, sosiale eller virtuelle angrepsvektorer.

Foredrag om sikkerhet

Ønsker du en rask oversikt over dagens tilstand eller en introduksjon til enkelte sikkerhetskonsepter? twoday har en rekke ildsjeler som elsker å dele av sin kompetanse og kunnskap. Du kan velge et av våre on-demand foredrag, eller så kan vi skreddersy et foredrag kun for deg.

Sparringsavtale med twoday

Sikkerhet angår alle ansatte i selskapet. Det er et stort ansvar å sikre at alle medarbeiderne kjenner selskapets sikkerhetsstrategi og rutiner. Det er ikke forventet at en leder eller en ledergruppe har kontinuerlig oppdatert spisskompetanse innen sikkerhet. Derfor tilbyr vi en avtale der våre sikkerhetsrådgivere kan være sparringspartner for deg som leder.

139_IMG_0751 800x

Kundereferanser

Sammen med våre kunder sørger vi for at sikkerheten alltid står i fokus

Kontakt oss

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe?

Nicolai Svendsen portrett – 1

Nicolai Svendsen

Salgsdirektør, twoday

 

Torstein Ødegård portrett

Torstein Ødegard

COO, twoday Avento
torstein.odegard@twoday.com
966 29 911