Skip to content

Se arbeidet vårt

Vi leverer rådgivning, utvikling og forvaltning av IT-systemer til både private og offentlige virksomheter, og gode kundeopplevelser

Tett samarbeid gir gode resultater

Samarbeidet mellom VPG - Vertical Playground og twoday har vist seg å være nøkkelen til suksess for Oppdals fremtredende sportsutstyrsbedrift.

Christiania Belysning har lansert AI-bot'en Chris - den ultimate hjelperen for kunder og ansatte!

Christiania Belysning har med AI-Agenten Chris tatt et stort steg inn i fremtiden. Ved å utnytte all den strukturerte produktinformasjonen de har, har de skapt den ultimate butikkansatte til nettbutikken sin.

Tranter byttet forretningssystem ved hjelp av TimeXtender

Tranter ønsket bedre oversikt over sine data og enkelt kunne migrere data fra det gamle ERP-systemet til det nye. Les hvordan vi i twoday hjalp Tranter med denne prosessen ved hjelp av TimeXtender.

Visma Software jobber mer effektivt med spisskompetanse fra twoday

Da en på markedsteamet i Visma Software skulle ut i fødselspermisjon, måtte de finne en erstatning. Valget falt på å leie inn to konsulenter fra twoday i hver sin 50% stilling – én innholdsmarkedsfører og én analytiker.

Optimar Commander

Optimar ønsker å hjelpe kundene å optimalisere driften, og utviklet derfor den digitale driftsplattformen Optimar Commander i samarbeid med twoday.

Devold of Norway - Omstillingsdyktig tradisjonsbærer

Mens våren ble en utfordrende tid for mange virksomheter, økte Devold omsetningen betraktelig i nettbutikken. Evnen til rask omstilling og nytenkning ble nøkkelen til suksess i den utfordrende tiden.

Folkspel - effektive prognoser med BizView

Svenske Folkspel effektiviserte sine forretningsplaner med BizView gjennom mer effektiv og nøyaktig forretnings- og prognose simulering i ett og samme verktøy.

Brunstad 80 år - jubileumskampanje

I forbindelse med sitt 80-årsjubileum ønsket Brunstad å bygge merkevare mot de viktigste målgruppene sine og fortelle sin tradisjonsrike historie.

Ny statistikkportal for Utdanningsdirektoratet

Les hvordan twoday bidrar til åpenhet, gjennomsiktighet og innsikt i norsk utdanning, gjennom utvikling av en avansert statistikkløsning.

Kontakt oss