Skip to content
twoday
Tilbake til alle webinar

On-demand webinar:

Teknologitrender 2024

Hvis du vil få med deg de viktigste trendene som rører seg i markedet nå og i tiden fremover, bør du få med deg Teknologitrender 2024

Hvilke strategiske teknologitrender vil vi se i 2024 og hva vil det bety for norske virksomheter? Kristin Nyberg, CEO i twoday tar deg gjennom årets teknologitrender. Hun har jobbet i teknologi-bransjen i en årrekke og har et skarpt blikk rettet mot trendene i markedet.

AI fortsetter å være en av de største teknologitrendene også inn i 2024. Wenche Snell, avdelingsdirektør for utvikling og digitale kanaler hos Helsedirektoratet vil fortelle om hvordan de har brukt AI til å modernisere sin digitale innholdsplattform. Har AI tilrettelagt for høyere innovasjon og effektivisering?

Bærekraftig teknologi blir løftet frem av Gartner som et av årets viktigste teknologitrender. Noralf Gamlem er CDO i PatoGen, og han vil fortelle hvordan PatoGen bruker data og analyse til å bedre fiskehelsen og gjøre fiskeoppdrett mer bærekraftig.

Med krig i Ukraina og en spent sikkerhetssituasjon i Europa har cybersikkerhet og robusthet aldri vært viktigere. Et ekstraordinært år med ChatGPT og GPT4, spør vi Kristine Beiteland, direktør for samfunnskontakt i Microsoft: Hva har vi sett og lært av statlige cyber-operasjoner i året som har gått, hvorfor ser vi det vi gjør, og hva nå i 2024?

Se webinaret nå!

Få tilgang her