twoday Conceptos

tilbyr ekspertise innen teknologiledelse, produkt- og applikasjonsutvikling. twoday Conceptos inngår i twoday Norge.

Vår kode surrer og går på havbunnen, i rommet og alle steder i mellom; på håndledd, i nettleser, på mobiler, på servere og dedikerte svarte bokser.

Hva gjør vi i twoday Conceptos?

twoday Conceptos leverer tjenester innen rådgivning, prosjektledelse, arkitektur, kravspesifisering, utvikling, test og implementering. Prosjektene spenner over hele spekteret fra produktutvikling for høyteknologi-selskaper til rådgivning og IT-ledelse.

Vi har lang erfaring fra store og små komplekse virksomhetskritiske prosjekter. Uansett om behovet er kravanalyse, rådgivning, løsningsarkitektur, gjennomføring av utviklingsprosjekter eller etablering av utviklingsrutiner har vi erfarne konsulenter som vet hva som må til for å lykkes.

Vi er vant til at ta roller i prosjekter som: løsningsarkitekt, seniorutvikler, testutvikler, prosjektleder, teknisk prosjektleder og utviklingsleder. Ofte fungerer vi som mentor i teamet takket være vår lange erfaring.

Vi jobber med alle typer kunder som er i endring og utvikling – og har spesielt erfaring innenfor sektorer som:

  • energi og kraft,
  • høyteknologiske produktselskaper,
  • bank og finans, softwareleverandører,
  • tele- og medieselskaper.

Kom i kontakt med oss

Telefon: +47 67 10 48 30

E-post:   firmapost@conceptos.no

Eller besøk oss:

Lysaker Torg 15, 1366 Lysaker

Kjøpmannsgata 11, 7013 Trondheim

Menneskene - hvem er vi?

twoday Conceptos er en spydspiss i twoday Norge, og består utelukkende av software ingeniører og rådgivere med tung seniorkompetanse. Samtlige ansatte har utdanning på Master- eller PhD-nivå.Stein Folden Bakken

Stein Folden Bakken

Daglig leder
stein.bakken@twoday.com

Thor Funderud

Thor Funderud

Salgs- og markedssjef
thor.funderud@twoday.com

Karl Erik Øvergård

Karl Erik Øvergård

Konsulentleder
karl.overgard@twoday.com

Martin Ellevold

Martin Ellevold

IT researcher
martin@talentco.no

Bli en av oss?

Vi søker kolleger vi kan nå nye høyder sammen med!

Vi fokuserer på kompetanseheving og karriereplanlegging for at vi skal lykkes i fremtiden. Hos oss får du mulighet til å utvikle deg innen ditt fagområde ved å ta sertifiseringer, metodeopplæring og/eller deltakelse i faggrupper og kurs. Se våre ledige stillinger:

Historikk – hvor kommer vi fra?

twoday Conceptos AS var en partnerstyrt virksomhet som kan føre sine røtter tilbake til Oslo i 1996. Selskapet twoday Conceptos AS er nå en del av twoday-grupperingen eid av CVC Capital Partners og de ansatte.

twoday Conceptos AS er i dag representert med et hovedkontor i Oslo/Lysaker og et regionskontor i Trondheim, men vi tar på oss oppdrag og bistand for kunder over hele Norge.

En gruppe mennesker på rafting

Kontakt oss

Ta kontakt med oss i twoday Conceptos via skjemaet så hører du fra oss snart.