Skip to content

twoday Commerce

twoday Commerce er vårt fagmiljø for digital handel og omnikanal. Med en lidenskap for sømløse løsninger på tvers av plattformer – og nesten 20 års erfaring – hjelper vi kunder å oppnå deres ambisjoner om vekst. 

Hva gjør vi i twoday Commerce?

Den nye normalen har endret folks handlevaner. Kunder handler mer over nett og 70% sier at de vil handle enten handle enda mer eller like mye på nett i fremtiden. Dette medfører høyere forventninger til netthandelen. De som tilbyr en sømløse opplevelser på tvers av kanaler kommer til å være vinnerne i markedet i fremtiden. 

Selskaper med en robust omnikanalstrategi beholder i gjennomsnitt 89% av kundene sine og 90 % av retail ledere er enige om at denne strategien er avgjørende for suksess.

Vi hjelper nettbutikker i Norden å bygge strategier som svarer til dette – og få dem omgjort fra ord til handling. Som del av dette vil vi ofte ty til løsninger basert på Adobe Commerce (tidl. Magento, Akeneo PIM og Amazon Web Services. 

Historikk – hvor kommer vi fra?

Før vi ble twoday Commerce het vi Visma Digital Commerce, som del av Vismas divisjon Custom Solutions. Sammen med 22 andre selskap i divisjonen ble vi skilt ut fra Visma da twoday ble etablert. 

Visma Digital Commerce var slått sammen av selskapene Trollweb Solutions og Meat Digital som ble en del av Visma i, henholdvis, 2017 og 2018.

Nærbilde av en PC-skjerm med koding på skjermen

Kontakt oss

Ta kontakt med oss i twoday Commerce via skjemaet så hører du fra oss snart.