Skip to content

twoday AS

twoday AS er et et av landets ledende IT-konsulentselskap. Vi leverer skreddersydde og tilpassede IT-løsninger til offentlig og privat sektor. twoday AS er et av selskapene som inngår i twoday Norge.

Hva gjør vi i twoday AS?

Våre konsulenter leverer alt fra IT-rådgivning til utvikling av nye IT-løsninger og forvaltning av system. Vi fokuserer på bruk av ny teknologi ved utvikling av løsninger for våre kunder, og kvalitetssikrer i alle ledd. 

Vi er en totalleverandør innen digitalisering og fungerer som en digitaliseringspartner for våre kunder. Vår største prestasjon er når kundene våre lykkes. Vi tror på kraften av å lytte, jobbe i team med kundene våre og å se etter den ekstra verdien vi kan tilføre leveransen vår.

twoday AS består av over 250 skarpe konsulenthoder som leverer tjenester innen IT-rådgivning, systemutvikling og skyløsninger. En bred portefølje som krever et mangfold av kompetanse. Det er derfor først og fremst menneskene som er kjernen i vår virksomhet.

Vi har kontorer på Skøyen i Oslo og i Trondheim, men vi har kunder over hele landet.

Historikk – hvor kommer vi fra?

twoday AS het tidligere Visma Consulting. Visma Consulting var en del av Vismas divisjon “Custom Solutions”, som ble skilt ut fra Visma sammen med de 22 andre selskapene i divisjonen i 2022 da twoday ble etablert.

To damer står og prater utendørs sammen mens de smiler til hverandre

Kontakt oss

Ta kontakt med oss i twoday AS via skjemaet så hører du fra oss snart.