Skip to content

twoday utvider kompetansen på digital markedsføring

Sep 26, 2023 8:55:09 AM twoday Press Releases

twoday utvider kompetansen på digital markedsføring

twoday styrker tilstedeværelsen i Ålesund med spisskompetanse på digital markedsføring, gjennom ansettelse av Sara Jacobsen som Content Manager og Julie Heggdal som digital rådgiver.  

Begge kommer fra teleselskapet Nortel, hvor de har jobbet tett sammen på markedsteamet de siste årene 

– Sara og Julie tilfører vårt team i Ålesund etterspurt kompetanse og kapasitet på digital markedsføring og begge er allerede i gang med kundeprosjekter hos lokale oppdragsgivere. De tar med seg spennende erfaring fra kommunikasjon og markedsføring fra et unikt vekstselskap, der de også har arbeidet med Hubspot, som vi merker en økende interesse for, sier Oddbjørn Hatløy, leder for kundeopplevelser i twoday. 

Det nyetablerte konsernet twoday er et av Nordens største konsulenthus for områdene digital transformasjon, kundeopplevelse og data & analyse.

– Etter å ha jobbet en del år i inhouse markedsavdelinger, så gleder jeg meg til å jobbe på andre siden av bordet, på byråsiden. Så langt virker twoday som en spennende arbeidsplass, med kjekke kollegaer, godt fagmiljø og ikke minst så får man mulighet til å jobbe tett på næringslivet i regionen, sier Julie Heggdal.

Også Jacobsen gleder seg til å komme i gang hos sin nye arbeidsgiver.

– Jeg tar med meg masse god erfaring fra noen år med inhouse markedsføring, og gleder meg til å jobbe sammen med de dyktige folka i twoday! De første dagene har jeg blitt tatt godt imot, og mange har allerede delt mye av sin kompetanse med meg. Jeg ser fram til å få jobbe med mange spennende prosjekter og kunder, sier Sara Jacobsen.  

 

Om twoday  
twoday er et nyetablert IT-konsern med 2700 ansatte i Norden og Litauen som leverer spesialiserte IT-konsulenttjenester til 8000 offentlige og private virksomheter. Konsernet er etablert gjennom kjøpet fra Visma av 22 konsulentselskaper som har sterke posisjoner i sine respektive markeder. twoday i Norge har rundt 500 ansatte. Administrerende direktør er Kristin Rotevatn Nyberg. Managing Director i twoday Ålesund er Torill Standal Eliassen. For mer informasjon om twoday, besøk www.twoday.no

Kontaktinformasjon  
Oddbjørn Hatløy
Business Area Director
Oddbjørn.hatloy@twoday.com 

Julie Heggdal
Digital rådgiver
Julie.heggdal@twoday.com 

Sara Jacobsen
Digital rådgiver
Sara.jacobsen@twoday.com 

 

image received via emailRelaterte artikler