Skip to content

Teknologiselskapet twoday styrker teamet i Ålesund med 5 nyansatte

11. august 2023 twoday Press Releases
Teknologiselskapet twoday styrker teamet i Ålesund med 5 nyansatte

Teknologiselskapet twoday styrker teamet i Ålesund med 5 nyansatte 

Teknologiselskapet twoday fortsetter sin vekst i Ålesund, og er stolt av å ønske 5 nye ansatte velkommen i august.  

Trude Kleppe har lang erfaring fra IT og den maritime bransjen, og styrker teamet som Senior Rådgiver. Kleppe kommer fra VARD, hvor hun jobbet som Business System Advisor. 

Michal Berg og Didrik Eilertsen er nylig uteksaminerte dataingeniører fra NTNU, og skal jobbe som systemutviklere. Olaf Nord-Varhaug, som var intern hos twoday i vår, er nyutdannet økonom fra NTNU og skal jobbe med Business Intelligence.  

Lars-Ivar Giskegjerde, som har tilbrakt ett år som intern hos twoday, tar med seg sin erfaring inn som lærling i systemutvikling. 

– Det er fantastisk å se at vår kontinuerlige satsing og samarbeid med NTNU bærer frukter. Etter flere år med å ansette nyutdannede får vi svært relevante kandidater også i år. Den rykende ferske utdanningen i kombinasjon med den tyngden og erfaringen som Trude kommer med, vil være en perfekt kombinasjon for å levere de beste løsningene til våre kunder, sier Torill Standal Eliassen, Managing Director i twoday.

 

Om twoday 

twoday er et nyetablert IT-konsern med 2500 ansatte i Norden og Litauen som leverer spesialiserte IT-konsulenttjenester til 8000 offentlige og private virksomheter. Konsernet er etablert gjennom kjøpet fra Visma av 22 konsulentselskaper som har sterke posisjoner i sine respektive markeder. twoday i Norge har rundt 500 ansatte. Administrerende direktør er Kristin Rotevatn Nyberg. Managing Director i twoday Ålesund er Torill Standal Eliassen. For mer informasjon om twoday, besøk www.twoday.no.  
 

Vil du vite mer? 

Torill Standal Eliassen
Managing Director  
+47 95477562
torill.eliassen@twoday.com

 

image received via email

 Relaterte artikler