Skip to content

Tech-selskap etablerer seg i Kongsvinger: - Høykompetente arbeidsplasser er ikke lenger forbeholdt Oslo

04. oktober 2023 twoday Press Releases
Tech-selskap etablerer seg i Kongsvinger: - Høykompetente arbeidsplasser er ikke lenger forbeholdt Oslo

Tech-selskap etablerer seg i Kongsvinger: - Høykompetente arbeidsplasser er ikke lenger forbeholdt Oslo

twoday er et internasjonalt teknologiselskap med 2700 ansa6e og nesten 3 milliarder i omsetning. Nå etablerer de seg på Kongsvinger og har ambisjoner om vekst i årene som kommer.

– Nå får jeg muligheten til å jobbe med både nasjonale og lokale kunder, men samtidig ha base på Kongsvinger. Det var perfekt match for meg, forteller Dan Inge Fuglerud, én av fire seniorkonsulenter som på vårparten flytter inn i splitter nye lokaler i Science Park-bygget.

twoday ble etablert i 2022 og jobber med å skape og utvikle IT-løsninger for mer enn 8.000 kunder på verdensbasis – nå håper de å finne flere kunder i Kongsvinger og omegn.

– Gjennom disse svært sterke ansettelsene etablerer vi oss på Kongsvinger med et brak. Vi vet at fleksibilitet er helt sentralt for å tiltrekke oss de dyktigste menneskene, og samtidig kommer vi mye tettere på lokale kunder gjennom etablering av kontor. Høykompetente arbeidsplasser er ikke lenger forbeholdt Oslo, forteller Kristin Rotevatn Nyberg, administrerende direktør i twoday.

Perfekt kombinasjon
Fuglerud startet i den nye jobben 1. september og kommer med 20 års erfaring fra IT-bransjen. Med seg får han to tidligere kolleger, Lisa Wold Eriksen og Lars-Roger Billingsø. Sikkerhetsdirektør i twoday, Even Lysen, har i mange år jobbet med base fra Kongsvinger, og vil også flytte inn i de nye kontorlokalene i april.

– Jeg jobbet 12 år hos min forrige arbeidsgiver og kjente at jeg kunne tenke meg å gjøre noe nytt. Samtidig har jeg barn og sånn sett en livssituasjon som ikke egner seg for pendling flere ganger i uken. Med denne stillingen får jeg både anledning til å jobbe med spennende kunder som konsulent og fortsette som fotballtrener for datteren min. Rett og slett en perfekt kombinasjon, forteller Fuglerud og fortsetter.

– Det krevde noe spesielt for å lokke meg bort fra min tidligere arbeidsplass, og her traff twoday blink.

Nyberg i twoday påpeker at konkurransen om de største talentene er tøff i IT-bransjen, og forteller at selskapet hele tiden ser etter anledninger for å gjøre seg relevante for flere.

– Vi skal være attraktive for unge, dyktige mennesker som ønsker å jobbe fra Oslo etter utdannelse. Men så må vi også være attraktive for seniorressurser, som kanskje på et tidspunkt endrer prioriteringer og ønsker å flytte hjem. Satsingen i Kongsvinger er et godt eksempel på hvordan vi hele tden tilpasser oss både kunder og ansatte.

 

Om twoday 
twoday er en av Nordens største leverandører av virksomhetskritiske IT-løsninger, konsulenttjenester og datadrevne teknologier, med 2700 ansatte i Norden og Litauen. Tech-selskapet har rundt 500 medarbeidere i Norge, fordelt på kontorer i Oslo, Lysaker, Ålesund, Ørsta, Trondheim, Fredrikstad, Kongsvinger og Sandefjord. Administrerende direktør er Kristin Rotevatn Nyberg. For mer informasjon om twoday, besøk www.twoday.no  

 

Vil du vite mer? 
Kristin Nyberg 
Administrerende direktør i twoday 
991 68 779 
kristin.nyberg@twoday.com 

 

image received via emailRelaterte artikler