Skip to content

twoday styrker laget med seks nye konsulenter

29. januar 2024 twoday Press Releases

twoday styrker laget med seks nye konsulenter i januar

twoday har i januar ønsket seks nye konsulenter velkommen til selskapet. Tre av dem kommer tilbake til selskapet etter kortere perioder hos andre aktører. 

– Vi forsterker teamet med både erfarne konsulenter og nye talenter rett fra studiet. Selv om det er et strammere marked med høyt prispress akkurat nå, vet vi at behovet for teknologer vil være stort i årene som kommer, sier administrerende direktør i twoday, Kristin Nyberg.

Kristin nyberg 1600x1080

Administrerende direktør i twoday, Kristin Nyberg, er fornøyd med å ønske nye og kjente fjes velkommen.

Ryan Singh Sangha er en av dem som returnerer til twoday. Han er fullstackutvikler med hovedfokus på .NET., og har utstrakt erfaring med helsesektoren. Som nyutdannet var han en del av trainee-programmet Nytt Krutt i 2020, hvor han raskt begynte som konsulent hos Helsedirektoratet og var der i tre år. Det siste året har han jobbet som konsulent i Webstep, også innenfor helsesektoren, og har nå vendt tilbake til twoday og prosjektet hos Helsedirektoratet. 

To av de nyansatte er nyutdannede fra NTNU og går inn i Nytt Krutt-programmet. Ole Jacob Simensen har en master i industriell økonomi, og har tidligere hatt internship i twoday. Han blir nå konsulent innen data og analyse. Petter Skau-Nilsen har en master i kybernetikk og robotikk, og har allerede fått bryne seg på et spennende integrasjonsprosjekt med AWS internt i twoday. 

Den erfarne backend-utvikleren og teamlederen Heidi Elisabeth Sando returnerer til twoday etter et halvt år som statistiker for Kreftregisteret. Med fem års erfaring, spesialisering innen Java og erfaring med å løse komplekse utfordringer innenfor offentlig sektor, bringer Heidi viktig kompetanse tilbake til twoday. 

Det er selvfølgelig gøy å komme tilbake til programmering igjen, og jeg har gledet meg til å få bruke jobbdagen med de gode kollegene mine i twoday, sier Sando. 

Martine Stenbro har over 10 års erfaring fra ulike lederroller i virksomhetskritiske prosjekter i offentlig sektor. Hun begynte sin karriere som Nytt Krutt-trainee i twoday i 2010, og har siden det hatt roller som kundeansvarlig, prosjektleder, funksjonell arkitekt og testleder i sentrale offentlige prosjekter. Etter to år som Group Manager i Visma Enterprise, kommer Martine nå kommet tilbake til twoday i rollen som forretningsleder for utdanningssektoren. 

– Jeg trives aller best med å jobbe tett på kunden og drives av å skape de gode løsningene sammen, sier Stenbro. 

Svein Hetland er en svært erfaren utvikler med nesten 30 års erfaring innen produktutvikling. Hans ekspertise spenner bredt innen både Java og .NET-teknologier, i tillegg til at han har solid erfaring med bruk av Amazon Web Services (AWS). Denne erfaringen har han opparbeidet seg gjennom ulike oppdrag hos selskaper som Embriq AS og Policom AS. Svein er allerede godt i gang med prosjekt hos UDI via twoday. 

Nyansatte januar 2024 2

Fra venstre: Ryan Singh Sangha, Ole Jacob Simensen, Petter Skau-Nilsen, Heidi Elisabeth Sando, Martine Stenbro og Svein Hetland 

 

Om twoday 
twoday er en av Nordens største leverandører av virksomhetskritiske IT-løsninger, konsulenttjenester og datadrevne teknologier, med over 2700 ansatte i Norden og Litauen. Tech-selskapet har rundt 500 medarbeidere i Norge, fordelt på kontorer i Oslo, Ålesund, Ørsta, Trondheim, Fredrikstad og Kongsvinger. Administrerende direktør i Norge er Kristin Rotevatn Nyberg. For mer informasjon om twoday, besøk www.twoday.no.

 

Vil du vite mer? 
Kristin Nyberg 
Administrerende direktør i twoday 
991 68 779 
kristin.nyberg@twoday.com

Relaterte artikler