Skip to content

Solveig Maria Nes er tilbake i twoday: – Det føles som å komme hjem igjen

Sep 4, 2023 9:09:18 PM twoday Press Releases
Solveig Maria Nes er tilbake i twoday: – Det føles som å komme hjem igjen

Solveig Maria Nes er tilbake i twoday: – Det føles som å komme hjem igjen 

IT-konsulent Solveig Maria Nes (33) startet karrieren sin hos twoday. Etter fire år utenfor tech-selskapet, vender hun nå tilbake. 

– Det føles som å komme hjem igjen. Kulturen i twoday er helt spesiell. Jeg merker det med en gang jeg går inn dørene på kontoret. Her er det folk som genuint ønsker deg vel, sier Solveig Maria Nes. 

Nes vender tilbake til en arbeidsplass i sterk vekst. twoday har kontorer i fem land i Nord-Europa, og over 500 medarbeidere i Norge alene. Her har de ønsket 39 nye medarbeidere velkommen den siste måneden. 

Administrerende direktør i twoday er svært fornøyd med å få Nes tilbake til kontoret på Skøyen i Oslo.  

– Solveig er en rivende dyktig konsulent. Vi kjenner henne godt fra før og vet hva hun kan bidra med. Så er det ekstra stas at det er kulturen her som er utslagsgivende for at hun velger å returnere. Vi investerer nemlig mye i nettopp å skape en god, raus og inkluderende kultur i twoday, sier Kristin Nyberg. 

Savnet å programmere 
Før returen til twoday jobbet Solveig Maria Nes tre år i DNB, hvor hun fikk ansvaret for å modernisere bankens applikasjonsplattform. Deretter gikk hun til software- og konsulenthuset Greenbird hvor hun jobbet både som konsulent og inhouse, med miktotjenestearkitektur, frontend, agile prosesser og med teamledelse. 

Det har vært utrolig lærerikt. Jeg er veldig takknemlig for alle mulighetene jeg har fått til å utvikle meg både som teknolog og leder, forteller Nes.

Nå ser Nes frem til å gå rett ut i prosjekt hos kunde, hvor hun skal dypdykke i skyteknologi. 

– Jeg ser frem til å hjelpe kundene våre med å ta gode teknologibeslutninger. Jeg elsker å snakke med mennesker som er lidenskapelig opptatt av teknologi, og jeg blir imponert av den faglige tyngden som finnes hos twoday. 

Bedre på logikk enn matematikk 
Nes har en bachelor i økonomi og ledelse fra Handelshøyskolen BI, og en bachelor i IT fra NITH med spesialisering i enterprise programmering. 

– Jeg fant ut i løpet av økonomiutdannelsen at jeg er mye bedre på logikk enn matematikk. Da jeg startet på NITH begynte jeg på interaksjonsdesign, men oppdaget at jeg elsker programmering og bestemte meg derfor for å heller studere IT. 

Det viste seg å være helt riktig valg for Nes. 

– Solveig er et naturlig førstevalg i ledende prosjektroller. Hun har en solid utdannelse innenfor teknologi, ledelse og økonomi, og mange års erfaring fra store prosjekter i både offentlig og privat sektor, sier COO i twoday, Morten Brurberg. 

– I tillegg til sin sterke fagkompetanse, har Solveig et engasjement som smitter over på både kunder og kolleger. Det var et veldig enkelt valg å ansette Solveig, og vi er stolte over at hun ønsker å bli en del av twoday igjen, avslutter Brurberg. 

 

Om twoday 
twoday er et nyetablert IT-konsern med 2700 ansatte i Norden og Litauen som leverer spesialiserte IT-konulenttjenester til 8000 offentlige og private virksomheter. Konsernet ble etablert gjennom kjøper fra Visma av 22 konsulentselskaper som har sterke posisjoner i sine respektive markeder. twoday i Norge har omtrent 500 ansatte. Administrerende direktør er Kristin Rotevatn Nyberg. For mer informasjon om twoday, besøk www.twoday.no 

image received via email

Relaterte artikler