Skip to content

Skal hjelpe Miljødirektoratet med ledelse, rådgivning og IT-utvikling

06. mars 2023 twoday Press Releases
Skal hjelpe Miljødirektoratet med ledelse, rådgivning og IT-utvikling

Skal hjelpe Miljødirektoratet med ledelse, rådgivning og IT-utvikling

IT-konsulentselskapet Twoday har blitt valgt som leverandør for ledelse, rådgivning og utvikling av Miljødirektoratet sine løsninger.

Avtalen skal sikre Miljødirektoratet gjennomføringskraft i videre utvikling og digitalisering av sine systemer og tjenester. Den øvre rammen for avtalen er 390 millioner kroner over fire år. Twoday er et av fire selskaper som skal levere på avtalen, og den eneste nye leverandøren Miljødirektoratet har valgt.

– Vi i twoday er svært glade for tilliten vi har fått som samarbeidspartner av Miljødirektoratet, og for muligheten til å bruke med vår kompetanse til å understøtte Miljødirektoratets viktige samfunnsoppdrag, sier salgsdirektør Nicolai Svendsen i Twoday Norge.

Den raske utviklingen innen teknologi og digitalisering, og mulighetene dette gir, endrer brukernes forventninger til tjenestene Miljødirektoratet leverer. Gjennombrudd i blant annet robotteknologi, kunstig intelligens og nano- og bioteknologi, kan gi rom for å utvikle nye og bedre offentlige tjenester og tilbud til innbyggerne.

Sterke krefter i ryggen
Twoday leverer IT-konsulenttjenster og rådgiving, og er etablert på tvers av Norden. Selskapet fikk nye eiere i fjor høst, etter at konsulentdivisjonen i Visma ble skilt ut og startet opp under et nytt navn. Selskapet har 500 ansatte i Norge, og med totalt 2500 ansatte i Norden gjør dette twoday til en tungvekter innen digital transformasjon.

I 2021 omsatte de norske selskapene som i fjor ble til Twoday, for totalt for 850 millioner kroner. Målet er en tredobling av virksomheten innen 2027.

– Vi har fått en eier som har ambisjoner om å fortsette veksten vår, og hjelpe med å finne gode selskaper vi kan slå kreftene sammen med. Det gjør oss i stand til å levere enda større bredde i våre tjenester fremover, uttrykker Svendsen.

I tillegg til avtalen med Miljødirektoratet vant twoday nylig frem som leverandør til Oslo Kommune på samkjøpsavtalen og utviklingsavtalen. Gjennom avtalene skal twoday hjelpe Oslo kommune med kompetanse og leveranser for å utvikle, forvalte og videreutvikle digitale tjenester med høy kvalitet for innbyggere, ansatte og næringsliv.

Full fart med nytt navn
– Det er spesielt tilfredsstillende at vi fortsetter å vinne store og viktige avtaler nå som vi har etablert et nytt selskap med en ny merkevare, sier Svendsen.

Gjennom Visma har selskapene som ble til Twoday lang erfaring som samarbeidspartner innen digitalisering for store offentlige aktører som Helsedirektoratet, NAV, UDI og Brønnøysundregistrene.

– Tilbakemeldingene fra våre teknologer viser at det å jobbe med ny teknologi og utvikle løsninger som har verdi for samfunnet, skaper høyt engasjement. Dette får vi gjennom kunder som Miljødirektoratet og Oslo kommune, avslutter Svendsen.

 

Fakta om twoday

  • Twoday er et IT-konsern med 2500 ansatte i Norden og Litauen som leverer spesialiserte konsulenttjenester til 8000 offentlige og private virksomheter. 
  • Konsernet ble etablert gjennom oppkjøpet av Vismas IT- og konsulentvirksomhet i september 2022 og har en sterk posisjon i sine respektive markeder. Gjennom organisk vekst og oppkjøp skal konsernet tredoble omsetningen i løpet av fem år.
  • Twoday i Norge har rundt 500 ansatte. Administrerende direktør i Norge er Kristin Rotevatn Nyberg.

 

For mer informasjon:

Helene Rognskog, Head of Marketing, twoday Norge
Telefon 93882536, helene.rognskog@twoday.com

image received via emailRelaterte artikler