Skip to content

Ole og Eirik er nye i twoday: – Vi begynte i twoday for folka og fagmiljøet

Aug 10, 2023 8:56:19 PM twoday Press Releases
Ole og Eirik er nye i twoday: – Vi begynte i twoday for folka og fagmiljøet

Ole og Eirik er nyansatt i twoday: – Vi begynte i twoday for folka og fagmiljøet

Ole Bøe Andreassen (29) er ansatt som utvikler og Eirik Monsen (41) som UX-designer i konsulentselskapet twoday.

– Jeg kjenner flere som jobber i twoday og jeg har hørt mye positivt om folka og selskapet, og jeg har fått et veldig godt førsteinntrykk av alle jeg har møtt, sier Andreassen.

Han var ferdig utdannet på Datateknologi på NTNU i Trondheim i 2019, og startet da i Accenture hvor han for det meste har jobbet som frontend-utvikler.

Ole trives veldig godt med frontend, og skal fortsette å jobbe med det i twoday.

– Vi er heldige som har fått på plass Ole, han er et skikkelig multitalent. Ikke bare er han en rågod frontend-utviklinger med spennende erfaring fra store offentlige prosjekter, han er også en av stjernene i det sagnomsuste bandet Los Mexicanacas. Vi gleder oss over å få på plass en dyktig og sosial kollega, og kanskje kommende stjerne i husbandet twomuch, sier Business Area Director Petter Hoxmark.

I tillegg til det nevnte husbandet, har twoday en rekke sosiale tilbud. Med over 20 aktivitetsgrupper, fra tennis og golf, til karaoke og badstue, mangler det ikke på aktiviteter å være med på.

– Jeg gleder meg til å få nye impulser, og aller mest gleder jeg meg til det sosiale livet jeg har hørt så mye bra om, sier Andreassen.

Et voksende UX-miljø
twoday har også ønsket Eirik Monsen velkommen denne uka som går inn i UX-avdelingen.

Eirik er utdannet interaksjonsdesigner på NITH. Han har siden jobbet med frontend og UX innen læringssimulering, og de siste årene har han lagt bort frontend og jobbet mest med UX.

I sine tidligere jobber har Eirik vært eneste designer i selskapet. Han synes det har vært gøy å være en “potet” med ansvar fra A til Å, men ser frem til å bli en del av et sterkt fagmiljø.

– Jeg gleder meg til å spesialisere meg mer. Akkurat nå tar jeg et kurs i tjenestedesign. Det er et område som er vinden akkurat nå, og det virker veldig spennende, sier Monsen.

– Vi ansatte Eirik fordi han er genuint opptatt av å forstå brukernes faktiske behov, og fordi hans motivasjon er at løsningene han utvikler skal gi verdi til de som skal bruke dem. Han har mye erfaring fra forskjellige prosjekter og ulike bransjer, og vi er sikre på at hans kompetanse er verdifull for teamet vårt, sier Jasmin Stensrud, Teamleder og UX Designer i twoday.

Også Eirik sier han har fått et veldig godt førsteinntrykk av de nye kollegene sine.

– Helt fra start har folka vært helt strålende! Det virker som et veldig godt arbeidsmiljø, og jeg har en god magefølelse på at jeg har valgt riktig sted å jobbe.

 

Om twoday
twoday er et nyetablert IT-konsern med 2500 ansatte i Norden og Litauen som leverer spesialiserte IT-konsulenttjenester til 8000 offentlige og private virksomheter. Konsernet er etablert gjennom kjøpet fra Visma av 22 konsulentselskaper som har sterke posisjoner i sine respektive markeder. twoday i Norge har rundt 500 ansatte. Administrerende direktør er Kristin Rotevatn Nyberg. For mer informasjon om twoday, besøk www.twoday.no. 

 

image received via emailRelaterte artikler