Skip to content

Ny AI-applikasjon endrer arbeidsplassen slik vi kjenner den – nå

May 15, 2023 6:51:13 AM twoday Press Releases
Ny AI-applikasjon endrer arbeidsplassen slik vi kjenner den – nå

Ny AI-applikasjon endrer arbeidsplassen slik vi kjenner den – nå 

Det nordiske IT-konsulentselskapet twoday har utviklet en helt ny AI-applikasjon som vil revolusjonere måten vi jobber på.

–  Se for deg at du har umiddelbar tilgang til den mest erfarne og kunnskapsrike kollegaen din 24 timer i døgnet, alle dager, hele året. Du får gode og pålitelige svar i løpet av et øyeblikk. Nå har vi teknologi som gjør dette mulig, sier Kristin Nyberg, administrerende direktør i twoday.

Tjenesten twoday AI Agent er bygd på OpenAI sin GPT-språkmodell, men den skiller seg fra den åpne ChatGPT-tjenesten ved at du selv bestemmer hvilken informasjon den skal fores med. 

Superintelligens som er klar til bruk nå
Du kan laste inn dine egne datakilder, og informasjonen blir ikke delt med resten av verden. Dermed får du en pålitelig AI-agent som ivaretar sikkerhet og personvern. Applikasjonen bidrar til å automatisere gamle og tunge prosesser, og sparer dermed tid, penger og mye manuelt arbeid. 

Det betyr at arbeidsfunksjoner innen for eksempel HR, finans, jus og saksbehandling allerede nå kan endre seg drastisk. Du kan for eksempel laste opp lange, interne juridiske dokumenter. Applikasjonen vil behandle informasjonen, umiddelbart kjenne dokumentet ut og inn – og gi deg sikre og pålitelige svar. 

Unik på AI-markedet i Europa
Lanseringen av twoday AI Agent er et banebrytende tilskudd til AI-markedet i Europa, da det ennå ikke finnes lignende apper tilgjengelig. twoday AI Agent kan tas i bruk umiddelbart, og enkelt integreres i eksisterende systemer og kanaler. 

– Vi har utviklet AI-agenter gjennom flere år, og da vi fikk integrert ChatGPT sin språkmodell, revolusjonerte det løsningen vår. Vi implementerer den fortløpende for nye kunder og har sett en utrolig interesse. Dette treffer definitivt en nerve i markedet, sier Nyberg. 

For mer informasjon: 

Kristin Nyberg, Administrerende Direktør, twoday Norge

Telefon: 99168779
E-post: kristin.nyberg@twoday.com

twoday er et nyetablert IT-konsern med 2500 ansatte i Norden og Litauen som leverer spesialiserte IT-konsulenttjenester til 8000 offentlige og private virksomheter. Konsernet er etablert gjennom kjøpet fra Visma av 22 konsulentselskaper som har sterke posisjoner i sine respektive markeder. twoday i Norge har rundt 500 ansatte. Administrerende direktør er Kristin Rotevatn Nyberg. For mer informasjon om twoday, besøk www.twoday.com og www.twoday.no. For mer informasjon om twoday AI Agent: www.twoday.no/ai-agent

 

image received via email

Relaterte artikler