Skip to content

Hans Olav Sunde er ny Chief Technology Officer (CTO) i twoday

23. august 2023 twoday Press Releases
Hans Olav Sunde er ny Chief Technology Officer (CTO) i twoday

Hans Olav Sunde erny Chief Technology Officer (CTO) i twoday

Hans Olav Sunde er ansatt som Chief Technology Officer (CTO) i twodays avdeling i Ålesund. Stillingen er nyopprettet, og Sunde vil ha overordnet ansvar for å utvikle og gjennomføre teknologisk visjon og strategi, i tett samarbeid med fagmiljøet og ledelsen i twoday.  

Sunde er en erfaren dgiver og full-stack utvikler, og har jobbet i twoday siden 2017 i stillingen som Executive Consultant og Team Lead. Han har også lang erfaring fra programvareselskap, og har blant annet jobbet som utviklingssjef.  

Hans Olav har særdeles god bredde- og dybdekompetanse, og i sin nye rolle vil han fremdeles være operativt med i prosjekter, spesielt som sparringspartner rundt løsningsdesign og arkitektur, sier Torstein Ødegård, COO i twoday.  

Hans Olav er lidenskapelig opptatt av å videreutvikle vårt fagmiljø, og han er spesielt flink til å bygge opp kollegene sine, og la dem skinne. 

Det nyetablerte konsernet twoday er et av Nordens største konsulenthus for områdene digital transformasjon, kundeopplevelse og data & analyse.

Å jobbe med teknologi og å levere solide løsninger er noe jeg brenner for. Jeg ser virkelig frem til å være med på å forme den teknologiske fremtiden sammen med de beste folkene, sier Hans Olav Sunde.

 

Om twoday
twoday er et nyetablert IT-konsern med 2500 ansatte i Norden og Litauen som leverer spesialiserte IT-konsulenttjenester til 8000 offentlige og private virksomheter. Konsernet er etablert gjennom kjøpet fra Visma av 22 konsulentselskaper som har sterke posisjoner i sine respektive markeder. twoday i Norge har rundt 500 ansatte. Administrerende direktør er Kristin Rotevatn Nyberg. Managing Director i twoday Ålesund er Torill Standal Eliassen. For mer informasjon om twoday, besøk www.twoday.no.   

 
Kontaktinformasjon
Hans Olav Sunde
CTO
hans.sunde@twoday.com
Tlf: 462 80 850  

Torstein Ødegård
COO
torstein.odegard@twoday.com
Tlf: 966 29 911

image received via emailRelaterte artikler