Skip to content

Fra student til IT-konsulent – årets traineer er på plass hos twoday

Aug 23, 2023 9:09:16 PM twoday Press Releases

Fra student til IT-konsulent – årets traineer er på plass hos twoday

Endelig er årets Nytt Krutt-kull på plass hos twoday. En spennende start på karrieren venter for 33 nyutdannede teknologer. 

twoday ønsker 33 nyutdannede teknologer velkommen til traineeprogrammet «Nytt Krutt». Programmet er designet for å gi traineene en mulighet til å kickstarte sine karrierer som IT-konsulenter. 

– Nyutdannede kommer inn i selskapet med rykende fersk kompetanse, og vi ser gang etter gang hvordan nyutdannede imponerer kunder og kolleger med kunnskapen sin, sier Kristin Nyberg, administrerende direktør i twoday. 

Traineene vil få en intensiv og strukturert start på programmet hvor de får jobbe med reelle kundeprosjekter. Sammen med andre engasjerte traineer og erfarne konsulenter vil de samarbeide i team, og dermed få verdifull erfaring innen prosjektbasert arbeid.  

For å sikre at traineene er godt rustet for utfordringene som venter dem, vil de også få kursing i relevante teknologier og viktige soft skills. Dette vil gi dem en helhetlig tilnærming til fagfeltet og forberede dem på å bli effektive problemløsere.  

– Det har vært en veldig fin opplevelse å starte i twoday som en del av Nytt Krutt. Vi har blitt tatt godt imot med diverse presentasjoner og kurs som forbereder oss godt til arbeidslivet. Det har også vært veldig hyggelig å bli kjent med resten av Nytt Krutt-gjengen og de andre ansatte på sosiale samlinger arrangert av twoday, sier nyansatt trainee, Andrea Schnell. 

En tilrettelagt overgang til arbeidslivet 
Utenom Norge, har twoday kontorer i Sverige, Danmark, Litauen og Finland. Traineene vil få sjansen til å møte og samarbeide med nyutdannede fra disse landene, gjennom samlinger i Oslo, København og Stockholm, hvor de skal dele kunnskap, løse tekniske problemstillinger og bli bedre kjent med hverandre på tvers av landegrenser. Målet er at det globale perspektivet vil gi dem et bredere syn på IT-bransjen, samtidig som det bidrar til å styrke internasjonale relasjoner. 

I tillegg til det faglige er det lagt opp til en rekke sosiale aktiviteter for å bygge et sterkt fellesskap blant traineene og for at overgangen til arbeidslivet skal bli trygg og så god som mulig. 

– Mange har flyttet fra hjembyen sin og fra studiestedet sitt for å starte karrieren i twoday. Vi ønsker derfor å tilrettelegge for at de får en god start med et nettverk av bekjente fra første dag, sier Nyberg. 

– Jeg ser frem til å følge de 33 traineene i årets Nytt Krutt-kull og ønsker dem lykke til med deres profesjonelle utvikling hos oss i twoday, avslutter Nyberg. 

 

Om twoday
twoday er et nyetablert IT-konsern med 2500 ansatte i Norden og Litauen som leverer spesialiserte IT-konsulenttjenester til 8000 offentlige og private virksomheter. Konsernet er etablert gjennom kjøpet fra Visma av 22 konsulentselskaper som har sterke posisjoner i sine respektive markeder. twoday i Norge har rundt 500 ansatte. Administrerende direktør er Kristin Rotevatn Nyberg. For mer informasjon om twoday, besøk www.twoday.no. For mer informasjon om traineeprogrammet Nytt Krutt, besøk https://www.twoday.no/jobb-hos-oss/student-eller-nytudannet. 

 

Kontaktinformasjon
Kristin Nyberg
Administrerende direktør
Telefon: 991 68 779
Epost: kristin.nyberg@twoday.com 

 

image received via email

Relaterte artikler