Skip to content

Direkte fra mammaperm til direktørstilling

Oct 4, 2023 8:53:01 PM twoday Press Releases
Direkte fra mammaperm til direktørstilling

Direkte fra mammaperm til direktørstilling 

IT-konsulent Marianne Bøhler (37) er akkurat ferdig i mammaperm, og tar nå steget opp til Consultant Director i tech-selskapet twoday. 

– Jeg verdsetter å jobbe et sted der du får nye muligheter uavhengig av livssituasjon. Jeg er veldig motivert for å ta på meg dette ansvaret. Som konsulentvirksomhet er de ansatte det viktigste vi har. Det er en glede å få jobbe tettere sammen med flere av de flinke folka våre, sier Consultant Director i twoday, Marianne Bøhler. 

Administrerende direktør i selskapet, Kristin Nyberg, gleder seg stort over å få Bøhler inn i lederteamet. 

– Marianne har i løpet av sin karriere vist at hun er en svært dyktig prosjektleder. Hun er ikke minst veldig flink med folk og har høy tillit som teamleder. Jeg er glad for at Marianne takket ja til å ta på seg denne lederrollen og er veldig trygg på at folka våre er i de beste hender, sier Nyberg.   

Vil øke kvinneandelen i tech
Nyberg har et brennende engasjement for kjønnsbalanse i virksomheten og i bransjen. Hun mener det er en selvfølge at foreldrepermisjon ikke skal bremse fortjente forfremmelser. 

– Hvordan skal kvinner nå frem i næringslivet hvis de blir utelatt fordi de får barn? Teknologi for ulike behov må bygges av mennesker som forstår disse behovene – med andre ord en mangfoldig arbeidsstyrke, sier hun.  

Marianne Bøhler har lang og bred erfaring som konsulent og med operasjonell styring og personalledelse gjennom 12 år i selskapet. I den nye rollen vil Marianne ha et overordnet ansvar for konsulentene i selskapet, og en nøkkelrolle for samarbeid og bemanning på tvers av fagområdene. 

Jeg har lenge jobbet med teamledelse og prosjektledelse, og har de seneste årene jobbet med prosjekter og folk hvor Microsoft-teknologi er i hovedfokus. Vi har et sterkt fagmiljø innenfor dette i twoday, og jeg ønsker å bygge videre på dette gjennom den nye rollen min. 

 

Om twoday 
twoday er en av Nordens største leverandører av virksomhetskritiske IT-løsninger, konsulenttjenester og datadrevne teknologier, med 2700 ansatte i Norden og Litauen. Tech-selskapet har rundt 500 medarbeidere i Norge, fordelt på kontorer i Oslo, Lysaker, Ålesund, Ørsta, Trondheim, Fredrikstad, Kongsvinger og Sandefjord. Administrerende direktør er Kristin Rotevatn Nyberg. For mer informasjon om twoday, besøk www.twoday.no 

 

Vil du vite mer? 
Kristin Nyberg 
Administrerende direktør i twoday 
991 68 779 
kristin.nyberg@twoday.com

 

image received via emailRelaterte artikler