Skip to content

twoday Group gjør endringer i ledelsen: Christian Pedersen blir ny konsernsjef

Feb 7, 2024 8:50:34 AM twoday Press Releases

Christian Pedersen inntar stillingen som ny konsernsjef 4. mars 2024. Han erstatter Carsten Boje Møller, som etter 18 år i selskapene som i dag utgjør twoday, forlater selskapet. Kristin Rotevatn Nyberg fortsetter i stillingen som administrerende direktør i twoday Norge.  

Christian Pedersen kommer fra Tietoevry, der han har vært administrerende direktør og leder for Create, selskapets digitale ingeniøravdeling med 10.000 ansatte. Pedersen kommer med betydelig erfaring fra ledelsen i et selskap med en kjerne bestående av data, programvare og forretningsdesign, samtidig som han har levert solid vekst og gode marginer.  

«twoday er på en spennende reise som jeg vil være en del av. Selskapet har ledende kompetanse innenfor blant annet kunstig intelligens, programvareutvikling og tjenestedesign, og leverer avanserte digitale løsninger til et bredt spekter av offentlige og private kunder. Det eksisterer et solid fundament, og jeg ser frem mot å være med på twodays vekst i årene som kommer», sier Christian Pedersen 

Kristin Rotevatn Nyberg fortsetter i stillingen som administrerende direktør for twoday Norge. Hun ser frem mot å få på plass Christian Pedersen som konsernsjef i twoday Group.  

«twoday har klare vekstambisjoner. Med Christian får vi en konsernsjef med erfaring fra å lede og skalere store organisasjoner, både internasjonalt og i det norske markedet. Dette setter oss i stand til å spille videre på den gode farten i markedet», sier Kristin Rotevatn Nyberg.   

Etter nesten 18 år i ulike selskaper som i dag utgjør twoday, forlater Carsten Boye Møller stillingen som konsernsjef. Under hans ledelse har selskapet vokst til å bli en ledende nordisk aktør, med nesten 3.000 ansatte. 

«Jeg er stolt av det vi har utrettet, og setter pris på å overlate lederposisjonen på et tidspunkt der selskapet har alle forutsetninger for suksess. Vi har brukt det siste halvannet året på å etablere twoday som et ledende IT-konsern, og timingen for et lederbytte er derfor naturlig. Christian har ledet flere initiativer som ligner de ambisjonene vi har for twoday, og jeg gleder meg til å følge twoday videre», sier Carsten Boje Møller.  

Carsten Boje Møller

Carsten Boje Møller går av som konsernsjef for twoday Group.

 

For mer informasjon
Kristin Rotevatn Nyberg, administrerende direktør i twoday Norge.  
Telefon: 99168779 
Epost: kristin.nyberg@twoday.com 

Om twoday
twoday er en av Nordens største leverandører av virksomhetskritiske IT-løsninger, konsulenttjenester og datadrevne teknologier, med 2700 ansatte i Norden og Litauen. Tech-selskapet har 500 medarbeidere i Norge, fordelt på kontorer i Oslo, Ålesund, Ørsta, Trondheim og Fredrikstad Administrerende direktør i twoday Norge er Kristin Rotevatn Nyberg.

Relaterte artikler