Skip to content

Lei en digital markedsfører, markedssjef eller hel avdeling

Med stadig endrende teknologi, regelverk og brukermønstre er det viktigere enn noen gang å ha spisskompetanse innen markedsføring. Det kan være utfordrende for de fleste avdelinger å finne den riktige kompetansen de trenger for å lykkes i dagens marked.

Vi har spisskompetanse innen alle aspekter av inbound-markedsføring, og teamet vårt kan leies både på kort - og lang sikt.

Vårt team vil jobbe tett med deg og din bedrift for å forstå dine spesifikke behov og mål, og du kan være trygg på at vi vil holde oss oppdatert på de nyeste trendene og endringene i markedsføringslandskapet.

Se våre ekspert områder

Bilde av to damer og en mann som sitter i en sittegruppe og prater

Markedssjef

Ved å leie en markedssjef hos oss får du tilgang på en hel markedsavdeling, med de fleste disiplinene du trenger i en markedsavdeling. Våre digitale rådgivere har erfaringer som markedssjef selv innenfor flere bransjer.

Hvordan fungerer egentlig Marketing for hire?

Rekker du ikke over alle markedsaktivitetene du har planlagt for bedriften? Har du en markedsressurs som skal ut i permisjon eller kanskje mangler du rett kompetanse til å kunne gjennomføre alt du ønsker? Da burde du sjekke ut Marketing for hire!

teknologi-og-softwareuvikling-digital-transformasjon

Kontakt oss

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe?

Oddbjørn Hatløy

Business Area Director 
oddbjorn.hatloy@twoday.com
+47 90502359