HubSpot Gold Solutions Partner Ikon

Vi er HubSpot Gold Solutions partner

Alt i en plattform.

HubSpots CRM-plattform har alle verktøyene og integrasjonene du trenger for markedsføring, salg, innholdsadministrasjon og kundeservice. Hvert produkt i plattformen er kraftig alene, men den virkelige magien skjer når du bruker dem sammen.

 
 

Product_Logo_OneLine_CMS_Hub_White

CMS verktøy som er fleksibel for markedsførere, kraftig for utviklere og gir kundene en personlig, sikker opplevelse.

Product_Logo_OneLine_Service_Hub_White

Sales Hub hjelpe deg med å komme i kontakt med kunder, overgå forventningene og gjøre dem til promotører som får virksomheten din til å vokse. 

Product_Logo_OneLine_Marketing_Hub_White

Marketing Hub for å hjelpe deg med å øke trafikken, konvertere flere besøkende og kjøre komplette inngående markedsføringskampanjer. Planlegg, post og analyser alt i en plattform. 

Product_Logo_OneLine_Sales_Hub_White-1

Salgs-CRM-programvare for å hjelpe deg med å få dypere innsikt i potensielle kunder, automatisere oppgavene du hater og avslutte flere avtaler raskere.

Realiser inbound strategien i din bedrift

Inbound marketing er en digital markedsføringsstrategi der målet er å tiltrekke, konvertere, selge og begeistre kunder gjennom digitalt innhold som oppleves relevant i hele kjøpsreisen. 

I en vellykket inbound strategi blir hele kundereisen satt i system og virksomheten står samlet om en felles strategi for hvordan datadrevne aktiviteter (lead nurturing) skal bygge relasjoner til interesserte (lead), og som over tid kan bli gode ambassadører for merkevaren.

HubSpot Video

Hvordan ser en inbound reise ut?

HubSpot Video

 

Hva er inbound marketing?

HubSpot Video

 

Book et møte med oss.

Vil du vite mer om inbound marketing, og HubSpot som plattform for de ulike markedsaktivitetene? Send oss en melding så tar vi kontakt.