Skip to content

HubSpot Solution Partner-1

Vi er HubSpot Solutions Partner

Alt i en plattform.

HubSpots CRM-plattform har alle verktøyene og integrasjonene du trenger for markedsføring, salg, innholdsadministrasjon og kundeservice. Hvert produkt i plattformen er kraftig alene, men den virkelige magien skjer når du bruker dem sammen.

 
 

Product_Logo_OneLine_CMS_Hub_White

Et CMS-verktøy som er fleksibelt for markedsførere, kraftig for utviklere og gir kundene en personlig og sikker opplevelse.

Product_Logo_OneLine_Service_Hub_White

Sales Hub hjelper deg med å komme i kontakt med kunder, overgå forventningene og gjøre dem til promotører som får virksomheten din til å vokse. 

Product_Logo_OneLine_Marketing_Hub_White

Marketing Hub hjelper deg med å øke trafikken, konvertere flere besøkende og kjøre komplette markedsføringskampanjer. Planlegg, post og analyser alt i en plattform. 

Product_Logo_OneLine_Sales_Hub_White-1

Salgs-CRM-programvaren hjelper deg med å få dypere innsikt i potensielle kunder, automatisere de kjedelige oppgavene og close flere avtaler raskere.

Realiser inboundstrategien i din bedrift

Inbound marketing er en digital markedsføringsstrategi der målet er å tiltrekke, konvertere, selge og begeistre kunder gjennom digitalt innhold som oppleves relevant i hele kjøpsreisen. 

I en vellykket inboundstrategi blir hele kundereisen satt i system og virksomheten står samlet om en felles strategi for hvordan datadrevne aktiviteter (lead nurturing) skal bygge relasjoner til interesserte (lead), og som over tid kan bli gode ambassadører for merkevaren.

Hvordan ser en inbound reise ut?

 

Hva er inbound marketing?

 

Book et møte med oss.

Vil du vite mer om inbound marketing, og HubSpot som plattform for de ulike markedsaktivitetene? Send oss en melding så tar vi kontakt.