Skip to content

Jobb som UX-designer i twoday

En jobb som betyr noe

Som UX-designer i twoday er du med på å designe gode brukeropplevelser for noen av landets største offentlige aktører. Du kan være med å utvikle løsninger for saksbehandlere som står i vanskelige saker om tvang etter omsorgstjenesteloven, eller for bønder som må søke om tilskudd til avløsning ved sykdom.

Du kan være designer i et smidig utviklingsteam for nye og eksisterende løsninger, eller gå inn som rådgiver for større utviklingsprosjekter. Vårt arbeid er helt avgjørende for å sikre viktige funksjoner og tjenester i samfunnet.

Dette vil du jobbe med:

  • Lede innsiktsarbeid og kartlegge brukerbehov
  • Fasilitere workshops
  • Skissere brukerreiser, konsepter og prototyper
  • Planlegge, gjennomføre og evaluere brukertester
  • Samarbeide tett med utviklerne gjennom designprosessen
  • Være en ambassadør for universell utforming

Fagmiljøet vårt

Vårt fagmiljø innen UX har i dag spisskompetanse innen innsiktsarbeid, konseptutvikling, interaksjonsdesign og brukerinvolvering. Hos oss er vi problemløsere med brukerens behov i fokus, samtidig som vi fungerer som sparringspartnere for kollegaer på tvers av prosjekter. Vi leder designprosesser i prosjektene våre med ulike designmetodikker, og tar initiativ til å tenke utenfor boksen.

Som UX-designer i vårt fagmiljø vil du være en del av en gjeng som mer enn gjerne hjelper hverandre med små og store utfordringer. Vi møtes jevnlig for å diskutere fag og for å få tilbakemeldinger på det vi jobber med. Vi setter også pris på sosiale sammenkomster og møtes rett som det er til en god middag eller en spennende aktivitet.

1280 x 1000 kollegaer som ler og hart det hyggelig

Bli med på laget

Vi ser etter engasjerte UX-designere og tjenestedesignere med noen års erfaring. Du står stødig i designprosesser og har god erfaring med å fasilitere workshops. Du synes det er spennende å sette deg inn i komplekse problemstillinger, og er ikke redd for å dele tanker og refleksjoner på veien frem til løsningen.

Ellers er det viktig med godt humør og at du er motivert for å dele av din kunnskap ute i prosjekt og med resten av UX-teamet.

Du må kunne vise til gode norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig.

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med deg!

Designers working on their computer
twoday

Kontakt oss

Ønsker du mer informasjon om stillingen eller om oss som selskap? Ikke nøl med å ta kontakt!