Skip to content

Sommerjobb i twoday

Som Summer Intern i twoday får du et innblikk i livet som konsulent. Vårt summer internship varer i 6,5 uker, fra midten av juni til slutten av juli, og er en fantastisk mulighet for deg til å finne ut om du trives i rollen som konsulent.

Se dine muligheter her

Nytt brand, lang erfaring i bransjen

I oktober 2022 gikk vi ut i markedet i ny drakt – som twoday. Med oss har vi mange år med erfaring. I over 15 år har sommerstudenter hos oss fått et lærerikt og spennende innblikk i arbeidslivet.

Håndplukket gjeng

Som sommerstudent i twoday blir du del av en håndplukket gjeng på rundt 15 studenter. Det er viktig for oss at du føler deg godt tatt vare på, samtidig som du får utfordret deg selv faglig og blir kjent med nye folk. For å sørge for tett oppfølging, og at du får en lærerik sommer er det mange ansatte i twoday som er i nærheten og hjelper dere i riktig retning gjennom hele sommeren. Alle sommerstudentene sitter samlet på vårt kontor på Skøyen, slik at det er lav terskel for samarbeid og mye moro.

Gjør en forskjell i sentrale norske virksomheter

Hos oss jobber du som sommerstudent på et reelt prosjekt, og er med på å løse viktige problemer enten for våre kunder, eller internt i selskapet. Du blir en del av et team med sommerstudenter, der dere får mye ansvar og gode muligheter til å utvikle dere teknisk.

Konsulentrollen gir deg et unikt innblikk i ulike bransjer og mulighet til å jobbe med mange spennende teknologier. Det er motiverende å være med å utvikle nyttige løsninger som gjør folks hverdag litt enklere. twoday leverer virksomhetskritiske IT-løsninger, og kan tilby tjenester innen softwareutvikling, kundeopplevelse, nettbutikk og skreddersydde løsninger for både privat og offentlig sektor. I tillegg er vi ansvarlige for noen av de største og viktigste prosjektene i Norge innenfor Analytics og Business Intelligence (BI).

twoday handler om mennesker

Å være markedsledende på engasjement og å ha en kultur hvor du blir sett, hørt og satset på, ligger i ryggmargen til twoday. Det er ikke uten grunn at “hjerte” er en av våre verdier. Vi har et stort fokus på at du skal bli kjent med de andre sommerstudentene, og de faste ansatte hos oss. Derfor arrangeres det masse sosialt og moro hele sommeren. Det blir arrangert alt fra hyttetur, til badstue, til karaoke og mye mer.

Summer Interns_2

Fokus på fag

Vår brede portefølje krever et mangfold av kompetanse. Derfor er menneskene og deres kompetanse kjernen i vår virksomhet – noe vi tar på ramme alvor! I tillegg til å arbeide med prosjektet vil du derfor i løpet av sommeren bli kurset i ulike teknologier og metodikker som er relevant for prosjektet og konsulentrollen.

Ledige stillinger

Sommerstudent som IT-konsulent

IT-konsulent

Brenner du for teknologi og utvikling, og vil være med å bygge morgendagens IT-løsninger?

Søknadsfrist for sommerjobb 2024 har gått ut.

Analytics-konsulent

Analytics-konsulent

Ønsker du en hverdag med mye ansvar der du hjelper bedrifter å ta bedre beslutninger ved hjelp av data og analyse?


Søknadsfrist for sommerjobb 2024 har gått ut.

Bli bedre kjent med oss

Instagram – @twodayNorway
Blogg – twoday.no/blogg

 

Les hva våre summer interns har jobbet med denne sommeren her.

Vil du vite mer om hvilke muligheter du har når du er ferdig? Les mer om graduate programmet Nytt Krutt.